[]

fenerbahçe yeni sezon forması

kumaşı çok dandik değil mi ya? hiç öyle climacool özelliğine sahipmiş gibi durmuyor. beyaz formadan bahsediyorum muhtemelen diğerleri de aynıdır.

Maç forması olduğunu söyleiyor bi de 125 tl den satılan formaların. Yazık yani futbolcularda aynısını giyiyorsa.


 
beyazini incelemedim ama cubuklusunun kumasi gayet iyi. beyaz ve mavisi icin de hic kotu bir yorum okumadim.


  • kartonpiyer  (16.09.14 10:51:04 ~ 12:39:26) 
Sen formayı terledikten sonra üstüne giymişsin muhtemelen...:)
Beyaz ve Çubuklu aldım sıkıntı yok, gayet ferah ve şahane formalar.
Ben de hiç şikayet duymadım.
  • gece lampulu  (16.09.14 11:00:05) 
Terledikten sonra giymedim, ben genel olarak üzerime giydiğim her şeyi çıplak tene giyerim. DOlayısıyla kumaşın hissiyatı hiç öyle hava alıyor gibi değildi.

karşılaştırmayı şu şekilde yapıyorum, 45 tl ye aldığım nike in drifit running tshirtu var. hayvan gibi hava alıyor efil efil terlesem bile hiç rahatsız etmiyor. ama bunda sanki o hissiyat yokmuş gibi geliyor kumaşından dolayı. kumaş özelliğine bakmadım ama hissiyat terledikçe efil efil kokan kumaş cinslerindenmiş gibi geliyor.

mesela formayla beraber antrentman formasını aldım yeni sezon onun kumaş baya iyi. Aynı kumaş ise ikisi benim ki fena halde algı yanılması oluyor.

ayrıca Çubuklu ile diğerlerinin farkı olduğunu sanmıyorum ayrıca mantıken.
  • Sskywalkeremre  (16.09.14 11:09:51) 
o kısmı şaka yaptım zaten. ama dediğin olabilir. algıyla alakalıdır belki.
ben de çıplak giyerim genellikle.

  • gece lampulu  (16.09.14 11:11:34) 
çubuklu efsane. hafif, ferah.


  • ezeriko  (16.09.14 11:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.