[]

ehliyet randevusuz gitmece

Selam

Çarşamba okula sehir disina gitcem ama cikmadan ehliyeti alayim dedim. Fakat randevu dolu dolu dolu.

Yarin gitsem desem boyle boyle randevusuz islem yaparlar mi?

 
yeni ehliyetimi yeniledim. randevu almadan gidersen saatlerce beklersin. saatlerce bekleyip sonuç da alamazsın. sen istediğin bahaneyi söyle suratına bile bakmıyorlar. ben mesela bir kere saat 10 buçuk gibi gitmiştim. sırama daha baya kişi varken öğle tatiline girdiler. ben de siktiri çekip gitmiştim. sonra randevu aldım. zaten sanırım artık 1 günde teslim etmiyorlar. yarın gidersen çarşamba alırsın. hiç uğraşma derim.


  • p girl  (16.09.14 00:28:27) 
1 hafta. randevu almadan yapmazlar işlemini. çarşamba senin ehliyetinin çıkması imkansız. randevu alsan da imkansız. ancak çok iyi bi torpilin varsa bu süreci de hızlandırıcak.


  • acukali ekmek  (16.09.14 00:38:09 ~ 00:39:35) 
ben randevusuz gittim. sıra no aldım içeride biri iki buçuk saatten evvel gelmez dedi. çıktım dolaştım biraz, sonra geri döndüm. üstüne 1 saatten fazla bekledim. özetle 4-5 saate yakın anca alabildim.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (16.09.14 00:49:18) 
Peki sürücü kursunun bagli olduğu ilceden alma gibi bi zorunluluk var mi?


  • hurma  (16.09.14 01:28:05) 
www.istanbul.pol.tr

20.12.2013 tarih ve 28857 sayılı resmi gazetede yayımlanan karayolları trafik yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik ile sürücü sertifikasının alındığı yere bakılmaksızın bütün trafik tescil kuruluşlarımızca müracaatlar kabul edilecektir.Bundan böyle bütün sürücü belgesi işlemleri her tescil biriminden yapılacağından istediğiniz ilçe trafik tescil biriminden randevu alarak işleminizi yaptırabilirsiniz.
  • teutonic-terror  (16.09.14 02:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.