[]

İçinden çıkamadığım konular

Çıkamıyorum

Mesela dünya neden böyle...

Türkiye de güvenilecek lider olmayışı...

Tayyip in haklı olduğunu savunan insanlar...

Ülkemizin geçmişi..

Kalitesiz Türkiye Solcuları...

Fanatizm(din, siyaset) yüzünden insan öldürenler...

Değersiz oluşumuz...

Parayla yapılacak işlerin sadece parayla yapılıyor olması...

4 bir yanımızdan bağlı oluşumuz..

Amaçlarımıza ulaştığımızda bile geçmeyen iç sıkıntısı...

İnsanlara güvenmeyi bırak, iki lafın belini kırmaktan bile kaçmaya başlamak...

falan falan falan...

Nereye gittiğimizi bilmiyorum..

Birileri elbet biliyor ama bizden saklıyor cevapları o da ağrıma gidiyor...

La olm bi ben mi yaşıyom bu krizleri..

Çok mal gibi hissediyorum kendimi. Spor müzik falan olmasa bitmişiz yav...

 
sistem bu!! yersen...


  • appdata  (15.09.14 23:18:48) 
aynen abi ya bunca haksızlığa rağmen hala evde oturmak koyuyo heralde bizim gibilere. Diş sıka sıka nereye kadar gitcez bilmiyorum...


  • greatviolinist  (15.09.14 23:35:17 ~ 23:35:25) 
bir tek sen yaşamıyorsun ben de yaşıyorum o krizleri. hatta benim adım kriz olmuş. bazen bunları düşünüp bir çıkar yol aramaktan beynim kulaklarımdan fışkıracak gibi geliyor. ama bu durum insanlıktan kaynaklı. insanın doğası bulunduğu ortamı, sahip olduğu imkanları, iyiliği güzelliği boka çevirmeye yarıyor. nerede insan orada bokluk. hayvan olup hayvanların arasında yaşamadığımız sürece bu böyle. siyaset dediğin de insan icadı zaten o da sikko bir şey.

ekleme: bizim ülkenin hali zaten bok da diğer ülke vatandaşları da benzer problemleri yaşıyor. insan heryerde insan. norveç isveç gibi yerlerde belki biraz daha iyidir durum; o da doğacı olduklarından kaynaklı. tükettikleri kadar geri dönüşümü de düşünüyorlar. bunu sadece plastik olarak düşünme. sevgi de doğadan alınan ve geri dönüşümünün sağlanması gereken bir şey. hep alayım diye değil de biraz da vereyim diyebilirse insanlar ya da en azından ihtiyacım olanı alayım gerisini ötekiler alsın derse hayat dünya daha güzel olabilir.
  • biyik  (15.09.14 23:36:12 ~ 23:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.