[]

Uzun süreliğine şehir değiştirmeden önce garip/kötü hissediyor musunuz?

Mesela üniversite okurken, yaz tatilinde uzun süreyi memlekette geçirmek üzere okunan şehirden ayrılacakken ya da memlekette 2-3 ay geçirip okunan yere gidecekken. Yolculuktan önceki 2 gün özellikle çok garip oluyorum ben. Çok dalgın oluyorum, bazen gergin oluyorum. Sizde de oluyor mu? Geçirmek için ne yapıyorsunuz?




 
aynısı oluyor hocam, o zamanlarda içime bi öküz oturuyor. yapacak bişey yok diyip alışmaya bakıyorum. gittiğim yerde de 3-5 güne alışıyorum iyice.


  • MtKrt  (15.09.14 22:08:51) 
aha aynen valla. okuduğum yerden ailemin yanına giderken çok kötü oldum resmen tarif edilemez sanki böyle bir bilinmeze gidiyormuşum gibi sonra iki ay orada kaldıktan sonra da daha hafif olarak aynısı oldu. oluyor yani yapacak bir şey yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.09.14 22:10:30) 
Kesinlikle. Uzunu geçtim, 1 haftadan fazla kaldığım her yer evim oluveriyor, ayrılırken duygulanıyorum. Zaten 2-3 ay olunca, iyiden iyiye "Bu gece sooon, biraz sonraaa" diye şarkılar söyleyesim geliyor. Geçirmiyorum, o melankoliyi yaşaması da zevkli.


  • aychovsky  (15.09.14 22:13:00) 
neden değiştirmek istediğine bağlı biraz da.
ben mesela şu an şehir değiştirmek için deli gibi heyecanla bekliyorum, hiç de gergin değilim .
tek gerginliğim ev, eşya stresi vs yoksa şehirden dolayı değil.
  • neferkitty  (15.09.14 22:15:14) 
Memleketten okula gidecekken sabırsızlanıyorum mesela, gitmeyi çok istiyorum hep ama yine de bu boşluk duygusu mu desem ne desem bilemedim, o garip his oluyor engelleyemiyorum. Dediğiniz gibi birkaç gün içinde geçiyor ama çok dalgın oluyorum geçene kadar da. Neyse bekleyeceğiz napalım


  • turakin  (15.09.14 22:18:02) 
yarın erasmusla varşovaya gidiyorum 1 seneliğine ve şuan bu ruh halindeyim.


  • gliderpilot  (15.09.14 23:00:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.