[]

1 haftadır kaşınıyorum. neden olabilir?

selamlar,

kollarımda, bacaklarımda, sırtımda falan ufak kızarıklık gibi ufak sivilce gibi şeyler çıktı ve sürekli kaşınıyorum.

neden olabilir?

- kullandığım dandik deterjan?
- yeni kullanmaya başladığım arko duş jeli?
- 1 milyoncudan alıp 1 hafta kadar kullandığım saçma sapan banyo havlusu?
- mal gibi 15 gün boyunca durmadan big mac menü yemiş olmam?
- hiç tanımadığım halde 1 gece -korunarak- seviştiğim hatun?
- eskisine göre çok daha az içki içmeye başlamış olmam?

son zamanlarda hayatımda çok değişiklik oldu;
hangi değişkene bağlı olarak bu durum gerçekleşti anlayamadım.

hangisi olabilir?

doktora git, demeyin lütfen. zaten 1 hafta falan daha geçmezse doktora gideceğim elbet. ama hiç istemiyorum doktora gitmek.

 
hepsi. bunlardan uzak dur bakalım bir süre, bakalım ne olacak?


  • oinone pe  (15.09.14 20:58:15) 
bitlenmis olmayasin?


  • mayeskuel  (15.09.14 21:06:22) 
gül hastalığı olabilir, kimyasallar sebebiyle değil stresten oluyormuş bu dediğim, 3-4 hafta içinde geçmişti benimki


  • bcdhms  (15.09.14 21:13:48) 
alerjiden ayrı uyuz olmuş da olabilirsin.

son zamnalarda bilmediğin farklı birilerinin havlusunu çarşafını kullandın mı? veya korunmuş olsan bile hatundan da geçme ihtimali var.
  • nwnd  (15.09.14 21:14:50) 
evinin etrafında yeni doğurmuş kedi ve yavruları var mı? bizim apartmanı pire basmış bu yüzden. iki gündür ilaçlanıyordu.


  • teknikekip  (15.09.14 21:15:52) 
şimdi kusuruma bakma ama doktora git. umarım basit bir sebebi vardır. gerçi bu yazdıkların da sebep olabilecek şeyler. o yüzden iki üç gün bekle geçerse negzel, geçmezse 1 haftaya uzatmadan git doktora. içsel bir durum da olabiliyor kaşıntıda çünkü. ciğerleri falan ilgilendiren yani, detay veremiyorum bilmediğim için.


  • uzunuzunilgi  (15.09.14 21:15:54) 
yyediklerindeki katkı maddelerin ciddi anlamda etki etmiş olabilir


  • ütopya  (15.09.14 22:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.