[]

evlilik teklifi

Bununla ilgili 2 sorum var,

Gece denizde, açıkta olması çok mu klişe olur? (Lazer mazer olayları var ama o toplara hiç girmek istenmiyor aslında.)
yat kiralama olayları nasıl yapılır, bilen var mıdır?

 
sakın lazere girme, olur da girersen facebook'a fotoğraf koyma. Çok dalga geçtik, oradan biliyorum.
Yat kiralama zor bir şey değil, sürüyle var. Google'dan bulup sonra firma hakkında yorum arayın. Ayrıca teklif edeceğiniz kişinin kesin evet diyeceğinden emin olun, hayır derse denizin ortasında kalakalmak istemezsiniz.

  • whoosie  (15.09.14 16:42:06) 
whoosie +29128309748912

denizde, açıkta, kapalıda, havada nerde olursa olsun etraftaki kişilerin de ilgisini çekecek şekilde olmasın bence. empati yapıyorum o kadar şovenist bi evlilik teklifi sanırım bana oldukça itici gelirdi. (çok çok çok yaratıcı bir şey olmadığını varsayarak söylüyorum). ne kadar özel o kadar güzel bi de.
  • in vino veritas  (15.09.14 16:47:21 ~ 16:47:38) 
çok klişe olur. yat da klişe olur. lazer de. deniz de. kız kulesi de. boğaz'da yemek de. klişe olmasın diye yapılan her şey çok klişe. romantik komedi formatında evlenme teklifi mi edilir yahu? hadi evlenelim mi demek bile daha yaratıcı, ciddiyim.


  • cadi iren  (15.09.14 16:48:18) 
Abicim siz napıyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz? daha evlenmeden çıtayı yükseltiryorsun, şimdi düğün de sağlam olmalı , gelinlikte pahalı ve böyle devam edecek.

Normal sade bir evlilik teklifinin suyu mu çıktı?

Hayır siz böyle yapıyorsunuz bizim hatunlar da görüyor onlarda istiyor.
  • recireci  (15.09.14 16:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.