[]

[ dizi ] Prison Break

bugün cnbc-e de hangi sezon ve episode gösterildi? ayrıca cncb-e dışında kaçıncı sezon ve bölümdeyiz?

tenk yü


 
son bölüm yani 4. sezonun final bölümü ile dizi hayata elveda dedi. cnbc-e dışında da dizi bitmiş durumdadır.


  • sakabilmemneyi  (12.07.09 22:35:25) 
cnbce deki sezon ve bölümünü de öğrenirsem süper olacak :)


  • enola gay  (12.07.09 22:40:22) 
prisonbreak.cnbce.com adresinden alıntıdır:

"BÜYÜK FİNAL - 19 TEMMUZ PAZAR 22:00

Büyük finale az kaldı... Prison Break iki bölümlük özel finaliyle ekranlara veda ediyor."
  • jangara  (12.07.09 22:44:40) 
serinin son bölümü cnbce'de geçen hafta veridi(Season 4, Episode 22: Killing Your Number).

prison break the final break(us.imdb.com) ise cnbce'de iki bölüm şeklinde veriliyor. Cnbce bu pazar yarısını gösterdi haftaya da ikinci parçayı verecek ve prison break faslı bitecek...
  • late viper  (13.07.09 00:12:07) 
cnbc-e filmi bölmüş mü? ayrıca bildiğim kadarıyla (yanlı biliyorum kuvvetle muhtemel) the final break tv'lerde gösterilmeyecekti.

not: the final break diziden sonra diziyi toparlayan film tadında çekilmiştir. bulabilirseniz bir şekilde cd'sini bulun tek parça halinde izleyin, zevkiniz bölünmesin.
  • bykush  (13.07.09 05:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.