[]

Fifa 15 indirim kodu nereden bulabilirim ?

playstore'a üye oldum 10 tl indirim verdi. bundan başka bi indirim çeki nerden bulabilirim ?

şu linkteki 25 tl lik indirim çeki yalan olmuş. oyunun çıkmasına yakın yine böyle kodlar çıkıyor mu ?

fmhikayeleri.com

 
donanimhaber'de indirim kodu görmüştüm geçen. 120 yerine 96 tl. birazdan atarım kodu.


  • lionel andres  (15.09.14 11:27:58) 
@lionel andres peki bekliyorum. inşallah aynı kod değildir.


  • fuskiyenin oglu  (15.09.14 11:31:23) 
öncelikle playstore hesabından doğum gününü yarına ayarlayıp 20 tl'lik hediye kuponundan yararlanabilirmişsin. bana bu dediğimi yaptılar sağolsunlar ama tarihte hile yapmadım ben. denemekte yarar var yine de. bu birinci yol.

bu da kod: cf3n8gar
  • lionel andres  (15.09.14 11:41:16) 
@lionel andres doğum tarihimi sormuyor üye olurken o eski bişey sanırım.

gönderdiğin kod linkini attığım kod ile aynı süresi doldu diyor o kodu girince.
  • fuskiyenin oglu  (15.09.14 11:43:29) 
birkaç gün sonra ben de alıcam playstore'dan. aynı kodu sana da vereyim ama tek kullanımlık mı değil mi ondan emin değilim işte.


  • lionel andres  (15.09.14 12:26:59) 
@lionel andres işte o kod tek kullanımlık. ama 20-25 liralık kodlar oluyo onlar 3-5 günlük sınırsız oluyor.


  • fuskiyenin oglu  (15.09.14 12:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.