[]

bozcaada - istanbul

Suan cikiyoruz yola. Anadolu yakasina gidecez, okullar aciliyormus. Normal tekirdag yolu uzerinden gelsek tem ve kopru trafigi olacak belli.

Bursa yolu varmis bi de, deger mu o sekilde uzatmaya? O yolu bilen var mi?


 
Ben olsam biraz daha uzatır (50 km. kadar) Edremit-Altınoluk tarfından giderim (ki öyle yapıyorum genelde) altınolukta şahintepesinde durup bişiler yersiniz. Zaman olarak sanıyorum çok büyük bir kayıp yaşamazsınız.

Edit: Feribot ile Bandırma ordanda Bozcaada yönüne devam edebilirsin. Bu da bir alternatif.
  • poseidon1  (15.09.14 09:50:43 ~ 14:18:24) 
Balıkesir şehir merkezi sıkıntılı. 10 km fazla giderim dersen Balıkesir'e girmeden tabelalar çevre yoluna yönlendirir. Basıp gidersin.
Bursa şehir merkezine girersen yandın. Trafik İstanbul'la yarılıyor. Şehrin girişinde otoyal'a gir!
eskihisar topçular feribotuyla geçtiğinde körfezin trafiğini ve trafik ışıklarını görmemiş olursun. Körfezi dolaşmak ile feribota binmek aynı tutara yani 60 liraya mal oluyor. Dolaşma boşuna!
Güney yolu bu şekilde!

Kuzey rotasını bilmiyorum. Yandex'in Navigasyon uygulamasını varsa akıllı telefonuna yükle. Sana anlık trafik verileriyle ne kadar sürede varacağını yasal hız sınırları itibariyle hesaplasın. hatta harita.yandex.com.tr adresinden de hesaplat.

@poseidon1 +1
  • cliquot  (15.09.14 10:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.