[]

mouse problem

Mouse ile surukle birak yeni aldigim bilgisayarda cok basarili yapilamiyor. Ornegin bir satirdaki metni satirin basindan secmeye basladigimda baslar baslamaz sanki click den elimi cekmisim etkisi olusyor ve satiri secemiyorum veya bir websitesinin linkini adres cubugundan baska bir yere surukle birak yapamiyorum gibi gibi. Basit bir sorun gibi gorunse de cok can sikici durumlar ortaya cikariyor. Sebebi hakkinda fikri olan ?

Not : Mouse da sorun yok, baska bilgisayarlarda bu olmuyordu. Bilgisayarda 32 bit Win 7 kurulu, model asus X551CA


 
fare sürücülerinde bir sorun vardır.
sürücüleri yeniden yüklemeyi deneyin.
veya trackpad ile falan çakışıyorsa, bilgisayar/trackpad modeli ve fare modeli ile google'da arayın.
  • yalnux  (15.09.14 02:51:54) 
Notebook kullanıyorsanız ve mouse kullanıyorsanız touchpad'i devre dışı bırakın. Yanlışlıkla oraya değiyor gibi görünüyorsunuz.


  • creepy  (15.09.14 10:44:54) 
Fare surucusu vs artik hangi devirdeyiz otomotik yukluyor zaten.
Asusun kendi sayfasindaki tum suruculeri indirdim.
Evet notebook. Touchpadi devre disi birakmak icin Fn+F9 da ise yaramiyor yani devre disi birakmiyor. Hotkey driver ini indirmeme ragmen klavyenin hotkey shortcuts calismiyor.

Soyle bir durum olabilir mi : Tum driverlar 64 bit icin. Fakat benim windows surumum 32 bit. Bu cakismadan dolayi sizce bu tarz problemler ortaya cikar mi?
  • deneme12345  (16.09.14 01:40:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.