[]

sıfırdan elektro gitara başlamak

küçükken bağlama çalardım nota bilgim az çok var fakat elektro gitar çalmak içimde hep bir ukte olmuştur.

benim gibi bir insana ne önerirsiniz? Ne yapmam gerekir? Hangi elektro gitarı almam gerekir? Hangi sitelerden yardım gerekir? Hangi amfi vs...


 
ortalama bir gitar ve amfiyle başlayabilirsin. araştırabilirsin. ben bir baterist olarak, zamanında elektro gitar kursuna gitmiştim ve yapamamıştım. enstrümanlar internetten öğrenilecek kadar basit olmuyor, tabi öğrenebilirsin ama muhtemelen öğrenemeden soğursun çünkü bir öğreten olmayınca inanılmaz zor ve sıkıcı oluyor. kursa gitmeni tavsiye ederim.


  • neil manke  (14.09.14 22:02:52) 
bir squier gitar al. bir de ikinci el roland micro cube.

günde birkaç saatini ayırmana da gerek yok illa. hobin bu mesleğin ya da profesyonel uğraşın değil. ne kadar vakit ayırırsan o kadar verimli ve katlanarak olur çalışman ve gelişmen. başlangıç için mutlaka ama mutlaka bir hocaya git internet asla ama asla yeni başlayan biri için yeterli değildir. sebep mi ? gitar hakimiyeti en önemli şeydir ve internette sana teknikleri tutuşları duruşları vs. gösterseler bile sen yanlış yaptığında kimse seni düzeltmez dolayısıyla sen o yanlış teknikle işini katbekat zorlaştırmış olursun bir hoca ile beraber ise hoca yanlışlarını görür seni düzeltir her şey daha güzel olur.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.09.14 22:08:16 ~ 22:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.