[]

cemal reşit rey'de koltuklar numaralı mı?

iki tane bilet alacağım da blok seçiminde SALON SAG TEK ve SALON SOL CIFT şeklinde iki seçenek var. koltuklar numaralıysa eğer, yan yana olması lazım. neyi seçmem lazım benim? bir şey fark ettiriyor mu bu sağ tek sol çift mevzuu?

yani şöyle oturma planını da vermişler ama benim kafam basmadı. bi' taraf 20'den 36'ya gidiyor, hemen yanından 35'ten tekrar 19'a iniyor. 1-2-3-4 diye değil de 20-36-35-19 şeklinde mi gitmişler nedir bu?

plan şu,

www.biletix.com

 
sağ taraf 1den başlayıp tek sayı halinde ortaya geliyor, sol taraf 2den başlayıp çift sayı halinde ortaya geliyor. ortada birleşiyorlar.
giriş çıkışları kapıları vs rahat organize etmek için. salonun içinde dolanmak yerine doğrudan doğru kapıya yönlendirip insanların kolay yerleşmesi için uygulanmış bir sistem.

salonun sol tarafında istiyorsan çift sayılardan sağ tarafından istiyorsan tek sayılardan al. orta bloktan istiyorsan 20'den sonraki numaralardan al.
yan yana alamk istiyorsan da ona gore ya 26-28 alacaksin ya da 25-27 mesela.
tam ortasını istiyordan biri tek biri çif sayı olacak.
  • nwnd  (14.09.14 14:08:22 ~ 14:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.