[]

buluşma teklif edicem de nasıl?

mevzu çok karışık ve saçma. anlayabileceğiniz şekilde özetlemeye çalışayım: ben 20 yaşında erkeğim, o 25 yaşında kadın. işinde gücünde falan bi insan. benim platoniğim, öyle diyelim. ben kendisine "istanbul'a döndüğümde buluşalım" dedim. olur dedi.

normalde aramızda iletişim yok. benimle konuşmuyor. ben ona sürekli saykodelik şeyler yazıyorum falan. okuduğunu biliyorum. hayati sorular sorarsam cevap veriyor bazen. ama konuşmuyo yani işte.

bu durumda ben nasıl davranayım? mekanı, zamanı falan kendim seçip "yarın saat 8'de show tv ekranlarında ;) ;)" mı diyeyim? evinden alma gibi bi şey yapsam mesela komik mi olur yoksa normal mi? veya öderken nasıl davranayım? evinden almayayım ulan karşıda kız, ne gerek var evinden almaya, volkan mıyım ben?

sonuçta ben onun için el kadar bebeyim, neblim evinden alırsam ya da hesabı ödersem böyle takım elbise giymiş çocuk gibi görünürüm, yapmacık bulup güler diye düşünüyorum. e öte yandan sevdiğim kişiyle 14 yaşındaymışım gibi buluşmak da istemiyorum, neblim inisiyatif alıp bi şeylere ben karar vereyim istiyorum. bitches love karar veren erkekler. yani "olm buluştuysa seni adamdan sayıyodur, tabii ki şeklini koy ;))" demeyin, saymadığını biliyorum.

aramızda bir şey yok, olma ihtimali de yok. nur cemalini yakından görebileyim, dokunabileyim diye lütfetti herhalde yani oturup bir iki bira içeriz en fazla. ömrümün geri kalanında da bi daha hiçbi yerde görmem sanırım.

napiyim şimdi ne demek, nasıl davranmak gerek? istediğim tek şey, "dengeli" olmak. yani kızı etkilemek gibi bi derdim zaten yok, o iş yalan. dengeli, normal olsun her şey yeter. 20 yaşında olsaydı ne yapacağımı bilirdim de şimdi işinde gücünde yetişkin, onu çok sevdiğimi bilen bi kadınla buluşucam düşününce bile aklım çıkıyo.

 
emirvaki yapma. konusup anlasin gorusme isini. istanbuldaysan goruselim mi bu ara de.

su saatte surda dersen yakisik olmaz bence.

konusurken kendine guven, asiri da abartma :)
  • fakyoras  (13.09.14 21:58:11 ~ 22:00:20) 
bende de benzer bi durum var aslında, ben 19, kız 21 yaşında. daha çok şey yazmak isterdim, artık akışına bırakıcam. ama akışına bırakırsam bu iş olmayacak. bu iş olmayınca, mutsuz olucam tabii. olaylar olaylar.


  • michonne  (13.09.14 22:05:47) 
yazdıklarını okuyunca gerçekten lütfetmiş gibi duruyor. bu kadar severken ve düşünürken de dengeli davranman zor bence. illa bir anda saçma bir hareketin olacakmış gibi duruyor.

madem etkilemen imkansız, evinden alma. emrivaki de yapma. konuşun, güzel bir plan yapın ve planınıza sadık kalın. spontane şeylere girersen bayılabilirsin :(

bir de fakyoras'a güvenme. kelin ilacı olsa... :)

ha şey diyecektim, hesabı sen öde. o da kendi hesabını ödemek ister muhtemelen. "lütfen, seni ben davet ettim..." tarzında mütevazi bir tavırla, onun da ödemesine izin verme.
  • kırmızıkaşekaban  (13.09.14 22:06:27 ~ 22:08:33) 
@kırmızıkaşekaban, ya aslında en garip hallerimi gördü. daha dengesiz olamam herhalde. ama hani işte çocuk ya da 30 yaşında adammış gibi davranmak istemiyorum. dengesizlik yapmaktan çekindiğim için de tavsiyeye ihtiyacım var. dediğim gibi hani 19-20 yaşında falan olsa bilirim ne yapacağımı, şaşırmam :/

aramızda iletişim yok. kulağa çok saçma geldiğinin farkındayım evet ama "bu ara müsait misin, ne zaman buluşalım" dersem cevap vermez. e ben kendim ayarlasam, ona uyup uymadığını bilemem. ekeceğini sanmıyorum. çalıştığı yeri falan biliyorum. buluşacağımız zaman cevap vermezse oraya gideceğimi biliyor. (feministler sakin olun, bi şey yapmıcam kıza, sorucam usta niye cevab vermiyon diye)

ya bi' de niye hesabı ben ödüyorum, paylaşsak olmaz mı? işinde gücünde maaş falan alan bi kadın sonuçta, bi yıldır canıma okudu hatta benim yediğimin içtiğimin parasını da versin. üstüne psikiyatrist parasını da versin. adi :(
  • pescador  (13.09.14 22:11:06 ~ 22:12:16) 
ne bileyim. nezaket kuralıdır bence bu. davet ediyorsan sen ağırlarsın. erkek kadın farketmez. eğer kadın davet ediyorsa da o öder. bilemedim ki, en azından benim görüşüm bu. ama sen diğer türlüsünü uygun bulduysan öyle yap. kendinin dışına çıktığın her hareketinde eğreti görünürsün çünkü. yani hesabı öderken yüzünde : "ya bi' de niye hesabı ben ödüyorum, paylaşsak olmaz mı? işinde gücünde maaş falan alan bi kadın sonuçta, bi yıldır canıma okudu hatta benim yediğimin içtiğimin parasını da versin. üstüne psikiyatrist parasını da versin. adi :(" bakışı olmaması lazım.

iş yerine gidip " niyi civıp virmidin:/" deme sakın ama yapma onu yani. hani 20 yaşındaydın?

eklemek istedim de; bence keşke görüşmeseniz. senden soğursa gerçekten ağır gelir. bu ihtimal her zaman var. yaşıt olsanız dahi. onun senden "iyice" soğuduğunu hissetmeni istemeyiz.
  • kırmızıkaşekaban  (13.09.14 22:16:20 ~ 22:17:36) 
20 yaşındayım ama onun yüzünden saçlarım hiç 20 yaşındaki birininkine benzemiyor. MC YaRaLı. söz verdi. yeter bi yıldır çektirdiği, dalga geçtiği. sözünü tutmazsa karşısına çıkıp yüzüne sorarım neden yaptın bunu diye. herkes akıllı olacak......

tamam, o zaman ben ödemeyi teklif ederim. çok garip kaçmaz herhalde. olur mu canım falan derse de sus lan sus bi yıldır gördük canını deyip vururum ağzına, ödetmem.

ek: o konuda sıkıntı yok, bana bundan daha kötü hissettiremez. zaten çok uzun sürmez sanırım, konuşacak hiçbir şeyimiz yok çünkü.
  • pescador  (13.09.14 22:18:47 ~ 22:20:41) 
@advocatusdiaboli, abi ben anlayabileceğiniz şekilde özetleyeyim dedim... sülüklük, kendini kullandırma falan bunlar benim çağ atladığım işler. beni daha fazla küçük görmesinin imkanı yok. ona karşı kuul olmak gibi bir derdim yok. sadece, kendim olabilmek istiyorum. "şunu yapmalıyım" diye düşünerek eğreti duracak işler yapmaktan çekiniyorum.

bi beklentim de yok yani, görmek istiyorum sadece. karşısına oturup konuşmak istiyorum. mesele birini bulmak değil, ben bunu hiçbi zaman bulmadım zaten.
  • pescador  (13.09.14 22:22:19) 
1- şu saat senin için uygunsa orada buluşalim
2- hesap öderken birşey yaparsa aa seni ben davet ettim sen davet ettiğinde sen ısmarlarsın de hem ikinci buluşma olurmu olmazmı anlarsın.

  • Kozmik_Rakun  (13.09.14 22:23:10) 
20 yaşında 30 yaş olgunlugunda olabileceksen giriş bu işe.
çenen düşük olmasın mesela.kadınlar dinlenilmekten hoşlanır,ona onu dinleyip anlayabilecek olgunlukta oldugunu 20 senede 40 senelik görmüş geçirmişliğe sahip oldugunu gösterebilmelisin tabiki bunlar çok zor yoksa üzülürsün beybi.

  • jamswety  (13.09.14 22:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.