[]

Hangi okul?

Merhaba duyurucular,
Bir tanıdığım çocuğunu koleje yazdırmak istiyor. Ancak okulların adam akıllı eğitim yerine, cemaatçi vs akpli propogandası yaptığından ve kendilerine eleman yetiştirdiğinden şikayetçi.

Sizce arkadaşım çocuğunu hangi koleje yazdırsın.
Hangi kolejde bu tarz propogandalar daha azdır.

Tavsiyelere açığım.

Avrupa yakasında olması ilk tercihtir.
4.sınıfa başlayacak.

 
Bahçeşehir koleji? Avrupa koleji?


  • atom karincanin torunu  (13.09.14 20:40:03) 
Ozel. Sezin
Avrupa koleji
İstek vakfı okulları
  • fistikliemenems  (13.09.14 20:52:08) 
fmv ışık


  • mattiadestro  (13.09.14 21:13:56) 
İstek


  • zendepo  (13.09.14 21:15:27) 
Önerileriniz için teşekkür ederim.


  • gkn  (13.09.14 21:45:06) 
Anadolu yakasında ama aklınızda bulunsun, Çevre Koleji. Lisenin 3 senesini orada okudum, iki arkadaşımın da kardeşleri ilkokul ve ortaokulunda okuyorlar. Kesinlikle cemaatçi değildir, akademik eğitim ve sosyalliği gerçekten de bir arada sunabilen nadir okullardandır, orada okuyan bir çocuk hayatında en az bir kere yurt dışına gider, ingilizce eğitimi de oldukça kalitelidir.


  • trelia ogo  (13.09.14 22:00:25) 
İstek vakfı +1
özellikle bilge kağan okulları ile bir görüşsünler derim.

  • oranjlaturanj  (13.09.14 22:15:39) 
yeğenim Balmumcu'daki istek Atanur Oğuz'a gidiyor. eğitim kalitesinden, öğretmenlerin gösterdiği ilgiden memnunuz. kampüsü de epey güzel. öğrenci sayısı az. tavsiye ederiz.

Şişli Terakki, BJK koleji bunlar da çok kaliteli ama o okullar bir miktar daha pahalı ve daha sıkı. girmesi zor olabilir.
  • mea maxima culpa  (14.09.14 11:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.