[]

Elektro gitar almadan ders alabileceğim bir yer var mı?

Şimdi hiç elime müzik aleti almışlığım yok. Ama bunu denemek istiyorum. Satın almak istemiyorum çünkü hoşuma gidecek mi gitmeyecek mi bilmiyorum. Birkaç ders alıp denemek istiyorum. Nereden yapabilirim bu işi?

Çevremde kimsede yok.


 
garaj'da bir sürü ilan var www.garaj.org
onlara bir göz atıp fiyat olarak da uyanlarla temasa geçebilirsin

ya da bi sürü ilan hangi biriyle uğraşacam dersen de, direk bi müzik mağazasına gidip böyle böyle diye anlatabilirsin derdini, ders filan da veriliyordur orda.
  • gloomystorm  (13.09.14 16:54:14) 
Ders esnasında gitar götürmene gerek olmaz genellikle. Çünkü zaten ders aldığın yerde kurum/kişi zaten genellikle birden fazla gitar oluyor. Ama ders sonrası derste öğrendiğin şeyleri etüt etmen gerekecek, bu durumda bence olmazsa olmaz. Günde en az 1-2 saatini o hafta öğrendiğin şeyleri çalışarak geçirmen gerekiyor.

2. el bir squier cok masrafli olmaz bence.
  • sabirstone  (15.09.14 15:23:07) 
@sabirstone +1
evde oturup çalışmadıktan sonra o dersin bir anlamı olmaz. ertesi hafta gittiğinde öğrendiğin hiç bir şeyi yapamıyor olursun. Ayrıca gitar hoşuna gitmeyecek insan olmaz bence.

  • r_u_h  (15.09.14 15:26:05) 
Orada aldigin ders degil asil is. Evde yaptigin alistirma ile ogreniyorsun. Kursa gidip gelmek hicbir isine yaramaz. Gitar almazsan bu sefer kursa bosuna para verirsin. Kursa verecegin para ile git cort x6 falan al, evde youtube'da bir dunya video var, onlardan faydalanip alistirmani yap kendi kendine.
Mantik hatasi yapiyorsun:)

  • delifaruk  (15.09.14 15:34:27) 
Aslında mantık hatası yaptığımı düşünmüyorum :) neden diyecek olursanız duyuruda yazdığım gibi amaç öğrenmek değil denemek :) buradaki ders de deneme amaçlı, öğrenme değil. Yani gidip de 4 aylık ders alayım demedim :D 1 veya 2 ders :)


  • secilmis uye  (16.09.14 15:34:22) 
ilk 2 derste gitarın tadına varacak şeyler öğrenmeyeceksin, zaten öğreten olsa da yapııp keyfini alamayacaksın. standart alıştırmalar, belki bir kaç kolay akor falan gösterilecek ama onları da ilk başta yapamayacaksın. ikinci el ucuza bir gitar al, beğenmezsen aynı fiyattan satarsın.


  • r_u_h  (16.09.14 16:18:11) 
O zaman mantik hatasi yok, ozur:)
Ama ilk zamanlar hosuna gitmeyecek bana sorarsan. Birseyler tingirdataya baslayinca ilgini cekmeye basliyor zaten. Baslayip birakan cok var kisa surede.

  • delifaruk  (16.09.14 18:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.