[]

istanbul'da laftan anlayan berber

Avrupa yakasında, özellikle fatih-cerrahpaşa civarında laftan anlayan, anlamasa bile kafa şeklini kavrayıp ortaya düzgün bir tavuk götü ortaya çıkaran, ancak maddi olarak tavuk götü gibi yolmayan berber var mı?




 
Benim kuaför çok iyi.

Merterde. Metrobusten un z.burnunda yolun sağına geç. Doğru yukarı çık biraz yukarıda kavşak değilde yol sağa ve sola ayrılıyor sağa gir soldan soldan yürü idda bayisi ni geçnce ilk berber . sinan var ona kestir.
  • hayir anlatamadim ki sana  (13.09.14 10:04:19) 
Beşiktaş Alameddin abi, on numara beş yıldız.


  • charlesbukowskiineksi  (13.09.14 10:05:58) 
biraz uzak sana ama zeytinburnu'nda olivium civarında selman abi var. kime sorsan gösterir. telefon nümerosu elimde mevcut.

gerçi uzak değil la ne uzağı. sadece o civarda değil
  • detone simitci  (13.09.14 10:34:44 ~ 10:35:20) 
Bu bahsedilen şahane berberler ücret konusunda nasıl bir yaptırım uyguluyorlar acaba?


  • dieselsingle2  (13.09.14 11:27:20) 
valla benim berber laftan anlıyor. çok spesifik bir şey değilse saç stilin halledebilir diye tahmin ediyorum. cerrahpaşa fırınının hemen karşısında. 15 liraya saç+yıkama.


  • syozkn  (13.09.14 14:20:30) 
alipaşa caddesinde berber kerim var hem ucuz hem makası da kuvvetlidir ne dersen onu yapar. muhabbete de zorlamaz.
saç sakal ve yıkamaya 8 verıyorum ben, komşu indirimiyle:) sende 10 verirsin. istediğin gibide kesersin. medrese meydanının oradaki pastanenin yan tarafında. 2 tane karşılıklı var osman abiye değil kerime git o pek laf dinlemez:)

  • okumus balikci olcam ben  (13.09.14 15:01:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.