[]

bu dunyada hic mi adalet yok lan?

neden birine en ufak zayiflik gosterdiginde tepene cikip agzina sicip birakiyorlar? durustluk, seffaflik ne zaman kaybetti degerini? kaziklari yedikten sonra senelerce pic pic yasayip istedigini elde etmis biri olarak seffafliga bir sans verdigimde neden yine agzima siciliyor aninda? bu kadar mi sig lan herkes. kimseye acmayacak misin kendini, gizli sakli kapilar arasinda yasamak mi gerekiyor illa? etrafinda kimler olursa olsun dunyanin en yalniz insani gibi hissetmek neyden kaynaklanir? insan yalnizlikla nasil basa cikar, nasil sindirir yalnizligi? rol yapmadan, yalan soylemeden anlasabilecegim bir insan oglu yok mu bu dunyada?




 
insanlarla sağlıklı ilişkiler kurabilmek için gizlemesi gereken özellikleri olan biri değilsin. sahip olduğun tüm özelliklerinle gayet açık ve rahat bir hayat yaşayabilirsin, çok geniş bir sosyal çevre sahibi olabilirsin. yapman gereken şey, hoşlandığın bir kadından veya arkadaş çevrenden bir kişiden kazık yiyince dibe vurmamayı öğrenmek. zamanla olucak.


  • sumuklu asilzade  (13.09.14 03:48:12 ~ 03:55:44) 
yok


  • omnella  (13.09.14 04:01:00) 
var var sana öyle gelmiş


  • labanon  (13.09.14 04:10:58) 
Yok. Rol yapmazsan yalnız kalırsın.


  • oziloz  (13.09.14 05:53:07) 
iyilik yaparken karşıdan birşey beklememeyi öğrendim. Karşılık bekleyerek iyilik yapıyorsan hiç yapma. en önemlisi insanlara güvenme. mfö ne demiş: yalnızlık ömür boyu. bir iki eğlencelik arkadaşın olsun yeter.


  • koseli cember  (13.09.14 08:44:16) 
ben de aynı sorunu yaşadığım için hayatımın vazgeçilmezi sandığım 2 kişiyi sildim attım. bu bizim hayatımız ve içine de bizim istediğimiz insanları koyabiliriz. ya da kötülere tamah edip biz de kötü oluruz. bu sadece seçim.


  • exist is pretty  (13.09.14 09:37:28) 
Birincisi kimin yaninda sinirlarini kaldirdigin cok onemli,biraz insan sarrafi olmak lazim... Ikincisi bazi arkadaslari hatalari ve defolariyla kabul etmek lazim,herkes dost olacak diye bir sey yok arkadas da lazim...ucuncusu insanin her zaman kendine saklayacagi ifsa etmeyecegi bir ozeli de olmali...


  • portishead  (13.09.14 15:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.