[]

rulette krupiyelerin topu istediği sayıya düşürmesi?

böyle bir geyik var ve sanırım doğru. yani her seferinde tak diye üzerine atamasalar bile etrafındaki yakın sayılara düşürebiliyorlar. oyuncunun bahsini izleyip ona göre atabiliyorlar vs.

bu durumda krupiyenin bir arkadaşıyla anlaşıp kumarhaneyi gayet yasal yollardan soymasının önündeki engel nedir? yani adam der ki, sayıları sallıyorum tamamen, çemberde yan yana dizili olduklarını varsayın,

birinci spinde 3-6-8-11-17'ye koy
ikinci spinde 1-4-6-14-22-25'e koy

vs.

bu şekilde ona göre atsalar kazanamazlar mı? 5 sayıya 100'er dolar koyarsanız ve bir tanesi gelirse, yanlış olmasın ama 3500 alıyorsunuz bildiğim kadarıyla, 35 katı. tek spinde 3000 dolar yani 500'e karşılık. krupiyeler zaten kaybedilen paradan pay aldıkları için böyle bir şeye girişmez mi, yani var mı öyle bi şey? ya da girişse bile beceremez mi örneğin?

istedikleri yere atabiliyorlarsa bunu manipüle de edebilirler rahatlıkla. arkadaşlarım bana einstein demiyor ama merak ettim yani, böyle bi' şey olmaz mı? krupiye tanıdığınız varsa yapalım mı böyle bi şey?

 
  • a darkness coming  (12.09.14 19:55:08) 
Las vegas ve atlantic city kumarhanelerinde (büyük ihtimalle kıbrıs ve karadağ kumarhaneleri ve diğer büyüklerde de) her masa kameralarla her an izlenir. Böyle bir şeyin ihtimaline bile izin verilmiyor. Kaldı ki krupiyenin böyle bir kabiliyeti olduğu da kesin değil


  • me gusta  (12.09.14 19:56:12) 
Krupiye tanıdığım var diyelim, böyle bir işe de girişecek olduk diyelim.

Seni niye ortak edelim? ashdgdjk
  • [silinmiş]  (12.09.14 19:57:05) 
İstedikleri yere atabileceklerini hiç sanmıyorum.
15 20 saniye top bir tarafa çark diğer tarafa dönüyor.
Bunu yapabilecek kurpiyer uzaya da çıkar.
  • isminivermekistemeyensuser  (12.09.14 19:58:48) 
@douchebag, senin o taraklarda bezin yoktur ama krupiye tanıdığın vardır? eh bir de kolay iş değil kafada 30 tur için 5-6 tane sayıyı tutmak.

@me gusta, her spinde kazanmayacağız tabii ki. ara sıra vurgun olacak, para azalacak vs. uzun vadede kazançlı olarak ayrılacağız ama. krupiyeyle göz temasına ya da konuşmaya zaten gerek olmayacak, hepsi önceden planlı çünkü. sadece kafamızdaki sayılara oynayacağız. yine de skerler mi diyorsun?

@advocatusdiaboli, aynen abi ben de çok dinledim o tip hikayeler. krupiye oyuncuya rakip gibi bir şey, haliyle kumarhaneye çalışıyor... ama neden yani? kumarhane para kazanınca krupiyeye pay düşüyor mu? ben olsam arkadaşımla 500 bin dolarlık vurgun yapmayı tercih ederim, elin adamı kumarhaneye milyon dolar yatıracak diye ne kasayım kendimi?

@isminivermekistemeyensuser, o kadar zor bir şey değil. 3'e atıcam diyen adam 3'e atamaz ama belli bölgelere atabildiklerini biliyorum. her gün 3438493043 kez çevirsen sen de atarsın.
  • pescador  (12.09.14 19:59:22 ~ 20:04:47) 
Yine de anlaşılabilir. Hep aynı krupiyede mi oynayacaksın? Ufak ufak servet mi elde edeceksiniz? Zor bu işler abi, zaten kumarhane yönetimleri de bunları bizden önce bilip önlemlerini alırlar. (Hala krupiyenin başardığını varsayarak söylüyorum)


  • me gusta  (12.09.14 20:04:22) 
@me gusta, tek seferlik abi bu iş. sürekli değil. özellikle büyük kumarhanelerde dönen milyonların hesabı yok. yani bir günde 500 bin kaybeden de oluyor, 5 milyon alıp çıkan da. ben gitsem masaya, 1-2 saat bu önceden planlı sistemle oynayıp kazansam, akşam da arkadaşla parayı bölüşüp yolumuza devam etsek şahane olmaz mı? 5 binle girsek ve 300 binle çıksak mesela. 300 olmasın 100 olsun... para paradır.

bu tespit edilebilir mi? sürekli 5-6 numaraya oynamak garip değil, yapan tipler var. ara sıra bilerek kaybedeceğimiz, bazen tek-çift, siyah-kırmızı oynayacağımız, devamlı kazanmayacağımız için "bu ne lan sürekli tutan numaraya oynuyo" şüphesi de oluşmayacak. krupiyeyle zaten göz göze gelmeye bile gerek yok, ilişki şüphesi de olmaz. krupiyeleri sabah akşam izliyor mu kumarhaneler?

YIRTTIK ABİCİM YIRTTIK.
  • pescador  (12.09.14 20:06:11 ~ 20:07:53) 
5 binle girip 300binle çıkma gibi bir durum yok. daha 100bin olmadan masada beliren adamlar olur. Arka arkaya kazanmasan bile sürekli artiyor paran ve tek masada artiyor ne hikmetse.


  • sansli pipi  (12.09.14 20:18:38) 
@sansli pipi, tamam sürekli artıyor ama arada kaybediyoruz. 5 giriyor 3 çıkıyor. 7 giriyor 1 çıkıyor, 3 giriyor 6 çıkıyor, böyle ite kaka döndürüyoruz ve sonra kazançlı olarak ayrılıyoruz. böyle bir durumda başımızda adamlar dikilecekse, kumarhanelerde kimse kazanamıyordur? ki ben kumarhanelerin bu tip katakullilerle uğraşacağını hiç sanmıyorum, adamlar zaten hiçbir şey yapmasa bile kazanıyor.

yani "o parayı size yar etmezler", "adamlar belirir" gibi şeylerdense daha somut bilgilere ihtiyacım var. milyon dolarların döndüğü onlarca masa varken benim 35-40 bin dolarım için adam dikilmez bence...
  • pescador  (12.09.14 20:22:15 ~ 20:22:56) 
butun ihtimaller hesaplar zaten kumarhanenin lehineyken neden krupiyenin eline bu durumu bozma sansi versin kumarhane. krupiyenin mudahale sansi yoktur.

diyelim ki var. o zaman krupiye'ye verilen emir kimsenin oynamadigi numaraya dusur topu. kumarhane yonetimi demez mi lan yavsak adamin o numaraya bastigini gore gore topu oraya niye dusuruyosun?
  • ocaan  (13.09.14 00:23:36) 
@ocaan, masada oynayan birkaç kişi varsa evet, bunu söyleyebilirler. ama ikiden fazla kişi olursa, bu durumda krupiyenin "e hepsi bi numara oynuyo, atmiyim o zaman hiç amk" deme şansı olur. yani aslında yapılacak şey tam da bu: krupiye müdahale etmiyormuş, kimin nereye oynadığına bakmaksızın sallıyormuş gibi görünmek. bu düşüncenin, kumarhanelerin önlem aldığı katakullilerden biri olduğunu sanmıyorum.

bir de krupiyeye müdahale şansı vermez demişsin ama sürekli benzer numaralara oynayan kişilere piçlik olsun diye krupiyenin diğer numaralara attığı, atabildiği biliniyor. evet uzun vadede her türlü kasa kazanır ama herifin birinin sürekli aynı sayıya oynayarak kazanmasına da göz yummak istemiyorlar.

bizim planda kumarhanelerin bilinen önlemlerinden hiçbirine takılmıyor. yok mu buralarda kumarhane gurusu hiç, sıkça oynayan ve bu işin içinde olan birinden öğrenebilsek keşke bir şeyler. şimdi böyle gaza gelip, kumarhaneye gidip de skilmeyelim jsfhsjk
  • pescador  (13.09.14 00:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.