[]

2. El Full Ev Eşyası (ne kadar olmalıdır sizce?)

selamlar,

bir arkadaşım eve çıkacak ve eşya almak istiyor. toplamda ne kadar paraya ihtiyacı olacağını hesaplamaya çalışıyor. evin genel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar bir eşyayı ne kadara mal edebilir? siz böyle hepsini bir anda aldıysanız, toplam ne kadara mal etmiştiniz mesela?

buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak (sanırım şart değil, ama olursa güzel olur diyor), koltuk takımı, yatak odası ve yemek odası takımı ve diğer aklıma gelmeyen ufak tefek eşyalar vs olarak düşünebilirsiniz. neredeyse hiçbirşeyi yok anladığım kadarıyla. bir de TV şimdilik düşünmüyor galiba.

 
ortalama yeni eşya fiyatlarının yarısını hesap ederdim.


  • emininsel  (12.09.14 16:11:44) 
maltepe'de uzuuuun bir sokak var. hem spot, hem ikinci el ürünler satıyorlar. çok çok uyguna getirebilir oradan. ben mesela 6 kişilik yemek masamı (ki masa daha da büyüyebiliyor) 300'e almıştım. sıfırdı. spot ürün ama ossun. adını hatırlamıyorum o sokağın. belki buradan birileri biliyordur. beyaz eşyalar da var.


  • dessy  (12.09.14 16:21:05) 
Buradan çok ucuza getirebilirsiniz, sürekli ev eşyası vermek istiyorlar bedavaya.


  • Nohut Bey  (12.09.14 16:22:34) 
ıvır zıvırla 2000e gelir.


  • pofudukayi  (12.09.14 16:23:50) 
bütçesiyle alakalı bir durum bu.2000 e de toplarsın 15000 e de.


  • jamswety  (12.09.14 16:34:12) 
dessy, orası mektep caddesi. küçükyalı'da.


  • alperz  (12.09.14 17:02:11) 
2.000 falan bence.


  • oğlum çok zor lan  (12.09.14 17:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.