[]

Farmina Matisse mama

Bu mama nasıldır? Kedimiz uzunca bir süredir bundan yiyor -7 yaş üstü -veteriner 8-9 var dedi- ve kısırlaştırılmış dişi Van kedisi, sahibi ölünce sokakta kalmış, biz sahiplendik eve aldık- şu anda bundan veriyoruz ama tavuk da çok seviyor, hamsi de seviyor.

Bir de, bugün duyuruda gördüm, temizmama.com iyi diyorlar -biraz da araştırdım netten, iyi bir yere benziyor, fiyatlar da daha makul- siz önerir misiniz yaşlı ve kısırlaştırımış kediye?

veterinerimize gidip sorsam "mamayı benden al" diyebilir de, bazen açıkgöz olabiliyor kendisi :)) o yüzden bir de size sorayım dedim Farmina Matisse mi yoksa temizmama mı diye?

 
temizmama.com'u filan bilmiyorum; genel konuşucam, ev kediniz için ucuza kaçmayın, kalitelisi gerçekten hangisiyse onu alın. sonra hem ona yazık olur, hem de siz uğraşırsınız hastalıklarıyla


  • bradshaw  (12.09.14 14:01:33) 
içeriğine baktım, pek iyi bir mamaya benzemiyor, pirinç, mısır..vs ne varsa koymuşlar. orijen ya da acana öneririm, bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan en iyi mamalar bunlar.


  • tiny penny  (12.09.14 16:15:45) 
acana orijen n&d gibi tahılsız mamalarla karşılaştırılmayacak olsa da proplan, royal canin tipi mamalardan daha mantıklı geliyor bana temizmama'nın bonacibo'su. uzunca bir süre de kullandım. kedilerimin birinde hiçbir sorun yaratmadı (ki beslenme konusunda aşırı hassas, hemen gastriti azan bir hayvan kendisi) ama öbürünün tüylerine iyi gelmediği için değiştirdik mamayı, kalkıp rc alıp hayvanları yine tahıla boğmaktansa n&d aldım ben mamayı, domuzlu olanı oldukça uygun üstelik bu kadar iyi bir mama için.


  • mutevazi  (12.09.14 20:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.