[]

curb your enthusiasm

sözlükteki anketvari başlıklarda ya da burdaki dizi önerisi isteyen duyurlarda bu diziyi neredeyse hiç tavsiye eden olmuyor, nedenini çok merak ettim. gerçekten bilen mi yok, yoksa buna yarıla yarıla gülen bir tek ben miyim?

şimdi çok tehlikeli sulara giricem ama, friends öve öve bitilemiyor, dün gece oturdum meraktan rastgele bir friends bölümü tekrar izledim, minik tebessümler dışında güldürmedi beni. eskiden de gülmüyordum bu diziye.


 
ediyorlar?

www.eksiduyuru.com
  • rare  (12.09.14 11:47:08) 
@rare

aynı aramayı ben de yaptım dostum ama 1 curb your enthusiasm önerisi, 3 two and half man önerisi, 5 friends önerisi oluyor öyle başlıkların altında genelde. misal sözlükteki (bkz: gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi) başlığındaki şu detaya baksana:

eksisozluk.com

eksisozluk.com
  • prompter  (12.09.14 11:52:54 ~ 11:53:40) 
Bundan 10 sene önce okuldan geldiğimde digiturk-dizimax kanalında izliyordum friendsi. O zamanlar benim gibi izleyenler bilir friendsten sonra curb your enthusiasm başlıyordu belkide bir dizi sonra falan başlıyordu,neyse. ilk zamanlar iki diziyide izliyordum. Ama friendsin hastası oldum, curb your enthusiasm ı sevmedim ve izlemeyi bıraktım.


  • akilyazar  (12.09.14 12:14:49) 
Yoğun kitleye hitap etmiyor işte, diyecek bir şey yok.
Yayınlandığı zamanlarda Friends'i severek izlemiştim. Himym'e, Two and a Half Men'e başından beri hiç ısınamadım.
Curb Your Enthusiam, It's Always Sunny in Philedelphia, Office, Extras, Parks & Recreations, It Crowd vb severim ben de ki tarz olarak bunlar da kendi aralarında birbirine benzemez.
Curb'te başka bir olay var; anaakıma hitap etmiyor. Seinfeld'in Costanza'sını al, spontane senaryo ve aktüel kamerayla çek, üstüne HBO'nun getirdiği sansürsüzlük özgürlüğünü ekle. Belki de Seinfeld'ten de daha komik bir iş çıkıyor ama bir çok kişinin gözleri Kramer'i, Elaine'i, sit-com atmosferini arıyor.
  • rare  (12.09.14 12:29:14 ~ 12:29:33) 
curb your enthusiasm eglenceli dizi ama bir sure sonra bayiyor. fazla duragan. friends demissin, evet ikisi de komedi ama ne icerikleri benziyor ne tarzlari ne kurgulari. gunde on-on bes bolum friends izledigim oldu ama pes pese bes bolum curb your enthusiasm izlesem bayginlik geciririm buyuk ihtimalle.


  • nxtrls  (12.09.14 12:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.