[]

valizi kolay bulmak icin

havaalaninda valizi kolay farketmek icin etiket gibi seyler almak istiyorum. nerede satilir boyle seyler?

siz valiziniz kolay bulmak icin ne yapiyorsunuz?

her oneriye tik verilecektir

 
Dışına fosforlu renkte bant/yapışkan folyo yapıştır bence.


  • Lim5  (11.09.14 22:58:54) 
ben kırmızı kurdele bağlıyorum. en azından karışmasını önlüyor.


  • gene mi gene  (11.09.14 23:04:33) 
Gittigidiyor'da var etiketler: www.gittigidiyor.com


  • kaffle  (11.09.14 23:06:34) 
yavru ağzımıdır, somon rengi midir ne oyle renkte bir valiz ile boyle bir sıkıntı olmuyor. zaten fark etmezsem yuh!
yok ama siyah bir bavullaysam da ekstra bir şeye gerek kalmadan tahmin edebiliyorum şeklinden şemalinden bavulum hangisi.

ama kaybolma durumunda benim olduğunu ispatlayabilmek için taktığım bir zımbırtı var kulpuna ama uzaktan direk ayırt edici bir şey değil. name taglerden alıp isim adres vs bilgilerini yazmak istemiyorum, ama bu bavul senin mi nerden bileceğiz diye sorduklarında çat diye cevabım olmuş oluyor.

yapışkanlara pek güvenme bence 1-2 yolculuk sonrasında cizilip yırtılabilir kolayca. eğer sert kapak ise sprey boya ile stencil yap. eğlenceli de olur.
  • nwnd  (11.09.14 23:07:57) 
Lastik sac tokasini kesip bağlamisligim var her sapina.


  • rayde  (11.09.14 23:21:21) 
Bavul satan mağazalarda oluyor bu isimliklerden. Hatta kimi mağazalarda bavullarınız için alttan çıtçıtlı bodyler oluyor hem tip olarak diğer bavullardan ayırt etmenizi sağlıyor, hem de bavulunuzu koruyor kirden, çizikten vs..


  • pan kediayak  (11.09.14 23:58:06) 
Normal bir sticker yapıştır bi kaç yerine. Her kırtasiyede vardır. Kasma fazla. Bavul gelince stickerlı olan seninki işte :D


  • maxhoper  (12.09.14 00:14:03) 
biz eşşek kadar A ve E harfi yapıştırdık koli bandıyla. sonra ne olur ne olmaz diye bavulların üzerine asetat kalemiyle isim soy isim adres yazdık. sonra bu hayvan gibi A ve E harfleri çıkarsa diye bir de kulp kısımlarını bantladık. tuttuğun yerde 5-6 tur sardık parlak koli bandıyla.

kız kardeşim de tutacak kısmına kırmızı eşarp gibi bir şey bağlıyor mesela o da ayırt edici oluyor.
  • trajikomix  (12.09.14 00:49:49) 
nezih kitabevinde mi, d&r da mı ne ne fosforlu bagaj etiketleri vardı.


  • inheritance  (12.09.14 09:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.