[]

Sorunlarım var, çözüyorum. Siz de destek olun

Merhaba. Bugün aracımı 6 bin lira daha ucuza verecek olsam da bu hareket borçlarımı kapatma adına harika bir hamle olabilir. Çünkü araba için giderim taksidiyle beraber en az 2 bin tl. Ben hem ayda 1500 tl bütçede yer acacagım hem de satıştan kalan 13-14 bin tl ile ekstra bir 1000 tl gelir elde edebilirim ay başına. Sanki hiç arabası olmayan cocuklu aile yok da ben evham yapıyorum ama yine de hastalıkta acil bir durumda annesi en hızlı hastaneye taksiyle mi gidebilir? ambülans mı daha iyi olur? Yani ben şehir dısında oluyorum arada bir. Ateşli hastalık sonucu havale geçirdi bir defa oğlum. Ben yokken benim yüzümden mağdur olmasınlar diye en iyi yolu arıyorum. Biz nasıl olsa oraya buraya taksiyle otobüsle gideriz ama hastalık durumu en cok beni düşündüren.

araba zor bir zamanda saçma bir şekilde alındı. bu hatayı devam ettirmeme adına bir an evvel satmalıyım buna karar verdik.

soru 2: araba alırken de borc aldınız ve borc aldıgınız yere bu parayı verirseniz sizin hiç bir imkanınız kalmayacak. borç alınan kişi için bu para su an önemli değil. kullanacak yeri yok. ama benim var. siz olsanız satış işlemini duyurmama yoluna mı giderdiniz yoksa ödeme planına uyuyorum hepsini vermeyi düşünmüyorum gibi bir açıklama mı yapardınız?

 
size en yakın taksi durağının numarasını hatta gerekirse birkaç şöförünün numarasını edinin. hatta birkaç taksi durağı numarası edinin. bunları telefona da kayıt edin. çok acil durumda tabiki 112 yi aramalı.taksi çare olmaz. bununla beraber çevrede özel ambulans servisi numarası ya da özel hastane numarası da kayıt etmeli. bazen para düşünülmüyor. özeller de hayat kurtarabilir.ambulansta müdahale gerçekten çok önemli. ama çok acil değilse durum taksi daha mantıklı.

soru 2: tanıdıksa bu alınan, sonra mızırdamaması için "duruma göre " bilgilendirmekte fayda var. ama bilgilendirince de düşünüyorlar. benim paramı niye elinde tutuyor ki? verse ya, diye. duyarsa vermeniz gerekir, sizden duymayıp başka türlü duyarsa, trip atabilir. kişiye bağlı.
  • ykyt  (11.09.14 19:11:56 ~ 19:14:30) 
Satarsaniz derhal borcunuzdan kurtulun derim.


  • delifaruk  (11.09.14 19:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.