[]

epub formatı...

Arkadaşlar merhaba,

Size hiçbir fikrimin/bilgimin olmadığı bir konuda danışacağım. Konu şu; bana gelecek yayına hazır kitapları epub formatına çevirmem gerekiyor. Bu işi karşılıksız yapacağım için mümkünse masrafsız bir yol önermenizi rica edeceğim. Bu iş zor bir iş midir? Ne kadar vakit gerektirir? Ne gibi yazılımlar kullanılır? Nasıl yapılır? Bu konuda sizden bilgileriniz dahilinde yardımlarınızı rica ediyorum. Eğer masraflı ve çok vakit harcanacak bir işse hiç kabul etmeyeceğim.

Teşekkür ederim.

 
diğer soruların cevabını bilemeyeceğim ama program olarak notepad ve calibre yeterli.


  • bira sisesi kapagi  (11.09.14 17:37:09) 
ekşisözlük'e girin ve ekşi sözlük e-kitap servisi meritokrasi başlığına bakın. bir de ilaveten eskikitaplarim.com adlı muhteşem siteye bakın.

ikisinde de en ince ayrıntısına kadar yazmışlar.
  • Nohut Bey  (11.09.14 17:37:09 ~ 17:37:31) 
Eğer elinizdeki metinler pdf/word formatında, yani yazıyı kopyala-yapıştır şeklinde kopyalayacağınız şekildeyse, sigil diye program var, onu öneririm.


bu şekilde, word'de yazar gibi epub'u siz oluşturuyorsunuz yani.

www.tamindir.com
  • m e b  (11.09.14 18:52:38 ~ 18:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.