[]

Ziraat bankası müşteri hizmetleri

Evet arkadaşlar ziraat bankası müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışan arkadaşlar için söylüyorum. Gerçekten karşıda bir insan var!

49 dakikalık beklemeden sonra bir insan ile konuşabildim ancak o da yalan yanlış bilgiler verdi bana. Gerçekten inanılmaz bir kalitesizlik bu kadar yaygın ve büyük bir banka için. Zannediyorum 1 veya 2 kişi var telefon bankacılığına bakan. Çünkü 49 dakikaya kadar bekleyenlerin çoğu kapatmıştır 1. sıraya gelmişimdir bekleyenler arasında.

Daha önce D-smart'a laf ediyordum geç bağlanıyor müşteri hizmetleri falan diye ama 30-35 dkda bağlanabiliyorduk yine. Bunlar iyice aşmış. Kayıp çalıntı bildirimi için bile 10 dakika bekletiyorlar.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Kredi kartımı borcunu ödeyip kapattıracağım en kısa zamanda. Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz bir kredi kartı var mıdır? Bu da sorum olsun. Yeni kredi kartımı hangi bankadan alayım, hangi kartı alayım?

 
Seninki yine iyi. İsteğim kredi kartını kapatmak...
3 gün önce - 3000TL'lik KK ekstre borcu ödendi.
2 gün önce - 5000TL'lik KK sonraki dönemlerin borcu ödendi.

Tüm borç(banka personeli tarafından borcun bittiği teyit edildi) bitti, artık telefon bankacılığı ile kredi kartını kapatırız derken 11TL daha ne idüğü belirsiz bir borç çıkardılar. Dün o da ödendi(banka personeli tarafından borcun bittiği teyit edildi). Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve 5TL daha borç olduğu söylendi

Gel de küfretme şimdi... (Benim yerime küfretmek isteyenler Vakıfbank'a küfredebilir)
  • sku  (11.09.14 16:49:32) 
ing bankta çabuk bağlanabiliyorum. 5 dakikayı geçen beklemem olmadı.


  • inheritance  (11.09.14 16:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.