[]

9 Eylül Üniversitesi civarlarında yurt/eve çıkma vs işleri nasıl oluyor?

bilen var mı? Sekreterimizin kızı okulu kazanıp, sırf kyk çıkmadığı ve özel yurtlar senelik 6-7bin lira olduğu için okula gidemeyecekmiş. Kadın ağlayıp duruyor. Bi housing grupları vs yok mu bu insanların; bulduralım daha uygun yollu bir şey?




 
hocam durum ne bilmiyorum ve hangi kampüs onu da bilmiyorum ama. yani senelik 6-7bin liralık gider illa ki olur.

kiraya 250 lira civarı gider diye düşünüyorum.
hadi faturalara da 100tl diyelim kişi başı.
kızın kendi ihtiyaçlarıyla beraber 6-7bini bulur.

ama kyk kredisi de 300 lira para veriyor, yani bu 6-7binlik harcamanın 3600tl lik kısmını kyk karşılayacak.

bence kızını bir şekilde göndersin, orada bir şekilde ayakta durabileceğini düşünüyorum. ilk zamanlar çok zorlanır, dönmek ister ama bir şekilde "hayat yolunu bulur"
  • kamera motor  (11.09.14 13:57:39) 
Kız korkak bi tipmiş ben de bilmiyorum. Sabahtan beri çok konuştum. Gidiş dönüş uçak-konaklama vs paralarınız benden; yeter ki gidin dedim ama anlatamıyorum. Sonuç olarak gitmemeye karar verdiler. Ne diyeyim bilmiyorum.


  • pandispanya  (11.09.14 14:04:50) 
facebook gurpları var dokuz eylül eşya alım satım felan gibi. oralardan ilan vererk ev arkadaşı bulabilirsiniz. eğer niyetiniz varsa o gurplardan biri gönderebilirim.


  • bahodilo  (11.09.14 14:13:20) 
kyk çıkmadı diye bir şey yok, yedeklerdedir. yedeklere de en geç 1 ay içerisinde sıra gelir. bu süreçte kyk yurtlarında misafir olarak kalabilir. kardeşim de dokuz eylülü kazandı. kykda 1300. yedek. kyk izmir bölge müdürü en geç 2 haftaya yerleşir diyor.


  • mcgrever  (11.09.14 16:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.