[]

yurtdışı turları için yardım

tecrübe eden kişilere sorum nelere dikkat etmek lazım?
biton ekstrası var bunların herşeyi içinde olan verceğimizin gideceğimizin belli olduğu turlar yok mu ?
hangi firma tercih edilmeli ?
ocak ortasına doğru nereye gidilmeli ? ( sevgili ile )

 
Ekstralarin fiyatlari yazar genelde tur prıgraminda. Hepsini toplayacaksin toplam maliyeti cikarmak icin. Kendin gittiginden pahaliya geliyor herturlu.


  • delifaruk  (11.09.14 11:26:49) 
nereye gitmek istediğinizi belirtmediğiniz için şunu www.siamtur.com
öneririm.

Ekstrası olmayan turlar elbette mevcut. Araştırmanız gerekir.

Ancak her yere turla mı gidilmeli her turun ekstrasına mı katılmalı bu konuda araştırmanız gerekir. Ben mesela benelüks&fransa vb ülkeleri için sevmememe rağmen tur öneririm. Zira kalacağınız oteller harici giderseniz o kalitede daha ucuza ulaşmanız kalmanız mümkün değil. atıyorum disneyland girişi grup halinde giderseniz daha ucuza geliyor.

fakat bazı yerler vardır ki mesela tayland bakarsınız ekstra yüzen çarşı turu 50 birim paradır. oysa ki dışarıdan gitmeniz yerel bi turla veya bireysel gitmeniz size 5 birim paraya malolacaktır. kat ve kat daha ucuza gelecektir.

başka bir örnek vermek gerekirse balkan turları farklı şirketlerde var. bir şirket 100 birim para derken içinde 5 tane ekstra tur mevcut, her tur da 20 birim para. başka bir şirket 120 birim para ancak ekstrasız herşey dahil. burada ekstra olan yerleri sizin görmek isteyip istemeyeceğinizi değerlendirmeniz gerekiyor.
  • emininsel  (11.09.14 11:33:22 ~ 11:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.