[]

Vicdan azabı çektiğiniz konular var mı?

Ne konular var vicdan azabı çektiğiniz?




 
bende de var. aynı durumdayım. geri almam mümkün değil.

sanırım kurtulmanın yolu telafi etmekten geçiyor. ama bu da mümkün olmuyor çoğu zaman. dolayısıyla bu acı hiç bi zaman tam olarak geçmiyor. zamanla ara ara daha az aklına geliyor oluyor. ama yine de her aklına gelişinde verdiği acı aynı yoğunlukta. benim öyle en azından.

eğer varsa telafi imkanın telafi etmeye çabala. yaptıklarını geri alamasan bile, o kişi veya olayla ilgili iyi birşeyler yapıp belki bi nebze rahatlayabilirsin.
  • mahone  (11.09.14 02:40:30) 
Düşünmemek en iyisi bana kalırsa, mademki geri almak mümkün değil en mantıklısı bu.


  • i was made for you  (11.09.14 02:40:56) 
imkan varsa telafi etmek en temizi. ama işte yüzleşmek zor. konuyu yeniden açmak, yaptığını hatırlamak/hatırlatmak... ben aklıma geldikçe unutturuyorum kendime. karşıdaki kişinin de unutmuş olacağını umuyorum.


  • sheridans  (11.09.14 03:09:35) 
yok gibi bişey. gamsızlık çok güzel siz de gelin.


  • mula  (11.09.14 03:23:25) 
Kendini olduğun gibi yanlışlarınla kabul ve affetmek. Yine tam anlamıyla geçmiyor, ama bildiğim en iyi yol bu.


  • feel the blanks  (11.09.14 03:27:31) 
Yok. Ama caresini bilirim. Derdini anlatmazsan derman bulaman.


  • hkku  (11.09.14 03:35:42) 
Ozellikle iliskilerim konusunda vicdan azabi yasadigim oldu.

Uzerinden zmn gectikce unutuyor insan ama yuzde yuz unutmak mumkun degil.

Bu yuzden ah aldigim da cok oldu muhtemelen, basima turlu turlu seyler geldi.
  • halitkin  (11.09.14 03:46:28) 
Var çocukluğumdan kalma.

eksisozluk.com
  • scaramuccia  (11.09.14 04:09:01) 
var olma mı! bugün 130ş de bir kadın gördüm. üniversitede birlikte olduğum bir kıza çok benziyordu. yüz üstü bırakmıştım zor bir anında kız arkadaşı. otobüste mutlu mesutken bir anda suratım düştü.

insan olmakta her zaman fayda var onu anladım bugün mesela o kalabalıkta.
  • petitjoueur  (11.09.14 08:36:25) 
Telafi etmek mümkün değilse, tatmin oluncaya kadar "iyi şeyler" yaparak temizlenmeye çalışmak bence çözüm olabilir..


  • twelfth  (11.09.14 08:51:57) 
avustralya çalışma iznini yaktığım için çok ağır vicdan azabı çekiyorum. onun dışında kimseye hakettiğinden bir gram eksik veya fazla davranmadığım için çekmiyorum.


  • argent dawn  (11.09.14 09:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.