[]

Bacagima nolmus?

Bugun denizde yuzerken bir ayagim altindan bir canli gecti, beni isirdi mi, itekledi mi, neyse.. bir sey yapti. Panikten ne oldugunu gormek icin caba harcayamadim ama uzerinden 3 saat gecti ve su anda sadece tek bir tane bacagimin arkasi diz kapagimdan asagiya kipkirmizi, psikolojik mi bilmiyorum ama kasiniyor, sicaklik da var biraz. Amele yanigi oldugumu dusunmek istiyorum ama diger bacagimda hic ama hic bisi yok, hani amele yanigi olsam ikisi de yanmaz mi sonucta...? Panik bir insanim, nolmus olabilir? Deniz anasi falan?!




 
aynısı bu mayıs bana da oldu bodrumda, amele yanığı gibi, diğer bacakta bir şey yoktu. hatta aynı bacakta, sadece bileğime kadar falandı. kıpkırmızı, haşlanmış gibi, ufak ufak da kabarmıştı ve acaip hassaslaşmıştı.
birkaç güne geçiyor, dediğin gibi deniz anası falan olabilir.

  • arigold  (11.07.09 20:31:20) 
kaşıyorsanız daha fazla kızarabilir. buz koymanız rahatlatır biraz. 1-2 güne tamamen geçer diye tahmin ediyorum. ama antihistaminik sürmeniz yararlı olabilir.


  • cro magnon  (11.07.09 21:21:45) 
muhtemelen deniz anasıdır. buzdan ziyade soğuk su rahatlatır. çok rahatsız olursan antihistaminik hap da alabilirsin. geçmiş olsun..


  • sijwocaq  (11.07.09 21:28:48) 
denizanasıdır buyuk ıhtımalle. yanma yapar ve kızarır. degdıgı an sırke ıle o bolgeyı sılmek gerekır ama sızınkının uzerınden zaman gecmıs. yanma ve kızarıklık gecmezse doktora gorunmekte fayda var. gecmıs olsun.


  • think martini  (11.07.09 22:27:44) 
-doktor değilim doktorunuza sorunuz-

doktorumuz, deniz mevsiminde yanımızda fenistil taşımamızı önerdi. iki yıldır taşırız, her türlü deniz anası çarpmasında işe yaradı.
  • zkurmus  (11.07.09 22:48:32) 
deniz anası ise, eczaneye gidin bir merhem veriyorlar hemen geçiyor.


  • aliscan  (12.07.09 00:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.