[]

İngilizce öğrenmek istiyorum

-Bildiğiniz iyi düzeydeki platformlar (bbc nin ingilizce öğretme şeyi vb )
-iyi düzeyde e book vb şeyler
-Online konuşma platformları
-İstanbuldaki ücretsiz yada uygun fiyatlı dil okulları veye gönüllü language exchange
-Reel yabancılarla türkleri kaynaştıran etkinlikler
Bunları 1 yıl ya da 2 yıl yaptıktan sonra yurtdısında da 1 yıl dil eğitimi alıp toefle girmeyi düsünüyorum.Alayım önerilerinizi .

not :düzeyim pre intermediate ya da intermediate .

 
www.engvid.com

burdaki adamların youtube sayfasındaki videoları izle.mesela
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • how you doin  (10.09.14 21:24:26) 
niye öğrenmek istiyosunuz o önemli. sadece toefl geçmekse amacınız ona göre öneri veriyim .Genel varsayıyorum özellikle toeflsa ayrı veririm.

BBC language learning iyidir baya iyidir. podcastlari vs. VOA iyidir. bi site daha vardı adı neydi unuttum listening'i geliştiriyodu.
e-booktan kastınız nedir ?
online konuşma platformu boka sarıyo. 1-2 denedim olmuyo ya illa buluşmak isteyen istanbulda yaşayan turist yada para isteyen adam çıkıyo ya da direk konuşmayı kesiyolr bıkıyolar vs. bu konuda tek çara yurtdışı
ücretsiz kurs= halk eğitim merkezi o da ücretsiz değil çok az alıyo.

ingilizce okuyarak gelişir ancak senin pre düzeyde zaten grammer eksiğin vardır onlara da bak.
  • acukali ekmek  (10.09.14 21:54:12) 
umano var listening için.


  • zebragibi  (10.09.14 22:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.