[]

iü edebiyat fakültesi internet sorusu

dün korkunç ders boşluğunu nasıl değerlendireceğimi düşünmüş ve fikirleri almak için duyuru açmıştım. orada bana dediler ki okulda internet var. şimdi şöyle bi imkan var, ben lebtobu şarja takabilecek yer bulursam oturup KHL maçı izleyebilirim o saatte. çok da şahane olur.

ama edebiyat fakültesinde sopcast açacak kadar bağlantı yoktur di mi? nasıl hızı, giren eden var mı hiç? bi de okulun ağına girdiğimizde DNS'imiz falan otomatik onun şeyi mi oluyo yoksa bizim DNS ayarımız duruyo mu? açıp porno izlemicem zaten okulda ama sopcast'in açılması için mevcut DNS ayarının korunması lazım.

açılır mı sopcast falan? açılmayacaksa, ne açılır? internetten girip dizi izlenebilir mi örneğin? edebiyat fakültesi dediğimiz yerin nüfusu 1 milyon, herkese yetecek interneti allah nasıl yaratıyor?

 
belli portlari falan kapatiyolar oyle aglarda, torrent acamiyosun mesela cekmiyo. sopcast'e e de oyle bi engel vurmuslardir belki bellolmaz. dizi izlenir ama, kutuphanede heb izlerler


  • hjarteblod  (10.09.14 19:53:56) 
torrent ama herkesin bildiği bi şey hacu ona engel çakarlar da, sopcast için yaparlar mı dersin öyle bi şey?


  • pescador  (10.09.14 19:58:43) 
git dene olm, okul senin okulun.


  • hjarteblod  (11.09.14 00:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.