[]

fethiye'de ucuz yemek

selam

fethiye hisaronu'nde ucuza doyabileceğimiz bir yer bilen var mi?


 
Utanmasalar poundla satacak çakallar yemekleri ama lunaparkin arkasina dogru olan bir caddede pizzaci ile kebapci vardi yan yana. Ikiside cok ucuzdu tek hatirladigim bu.


  • pinman  (10.09.14 17:27:56) 
pizza pizzaya git şampiyon menuyu ıste ıkılısı 29 lıra delı gıbı doymazsan haber et :)

cogu yer pahalı ıkı kısı 70 80 den asagı yemek yıyıp yanında bısey ıcemezsınız.
  • hayvan gibi yazar  (10.09.14 18:46:07) 
lanet olsun gerçekten. 1 hafta önce döndüm ordan, ovacık/hisarönü hepsi de berbat mekanlarla ve fahiş fiyatlarla dolu. ki ciddi ciddi paundla satış opsiyonu var çoğunda zaten.

kıçıkırık berber bile "haircut 7" yazmış ama kapıda ufak bi tabela, fiyatların paund üzerinden olduğunu anlıyorsunuz.

en düzgünü fethiye merkez hocam, gerisi tıraş.
ya da hisarönü'ne gelmeden pide yapan yerler var oralarda pide yiyebilirsiniz ki o da 10-15 civarı.
yeminle tatilden tiksindim adamlar utanmasalar havayı satacaklar.
  • dijital dunyadaki analog adam  (10.09.14 19:00:45) 
malesef hisönü falan uçmuş durumda. ölüdeniz tarafını bir nebze anlayabiliyorumda(çünkü cidden klas mekanlar vcar) ama üst kısımlar amele ingilizler için para olmayan (1 sterlin=4 lira) rakamlarla dolu elbet giren türk turiste oluyor.


  • hayvan gibi yazar  (11.09.14 00:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.