[]

Hotmail-Outlook msn

Tüm Hotmail hesapları Outlook'a dönüşmüştü, live Messenger'da kaldırılmıştı. Çoktandır girmiyordum bu Outlook'a. Şimdi farkettim sol alt köşede mesaging diye bir kısım var, bu kısımda kişiler var. Bu kişiler benim eski msn'imdeki kişiler mi? Bu kişilerden herhangi birine tıklayınca şimdi konuşma penceresi açılıp eskisi gibi chatleşebilinecek mi?




 
yamulmuyorsam messengeri google hangouts misali maile gömülü hale getirdiler. baya konuşuluyor geçen sene bir defa denemişliğim vardı. fakat kişiler diğer hotmail kullanıcısı arkadaşlarınız. sizin mail hesabınızın kişi listesi direk messengerinize açık diye biliyorum. kendinizi meşgul ya da görünmez kılabilirsiniz diye de biliyordum ayrıca.


  • shubulubapshubaptishaluva  (10.09.14 16:04:15) 
Evet eski msndeki kişiler. Evet konuşulabiliyor.


  • osurdum  (10.09.14 16:06:30) 
çok kullanışlı değil.. arkadaşın da o an maillerini kontrol edecek de denk geleceksin de konuşacaksın.. lüzumsuz.


  • defnex  (10.09.14 16:07:53) 
arkadasin skype'ta da oturum açtıysa oradan yazdıkların arkadaşının skype'ına gider.


  • fallthepieces  (10.09.14 16:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.