[]

Hazır közlenmiş patlıcan (kavanoz/konserve) ile Beğendi yapmak

aynı tadı verir mi? farklılık olur mu? deneyen var mı?




 
taze patlıcanı közlediğiniz yere göre bile değişir tadı. ocakta ayrı, fırında ayrı, közde ayrı olur. ama aman aman bir fark olmaz. yapın gitsin.


  • streak  (10.09.14 13:12:56) 
Ben bu tip market ürünlerinin kullanılmasına karşıyım lakin şöyle de bir gerçek var: Konserve ürünleri beklemeden dolayı fermante oldukları için daha keskin daha hoş bir tadı oluyor, tek farklılık bu olabilir.


  • angelus  (10.09.14 13:17:14) 
Konserve olarak kullandığım bir salça bir de patlıcan ezmesi var herhalde. Başarılı buluyorum kavanozdaki közlenmiş patlıcanları, sarmısağı olsun acımsı tadı olsun. Gayet lezzetli oluyor beğendide de.


  • oranjlaturanj  (10.09.14 13:26:34 ~ 13:27:21) 
aynı tadı vermez tabiki. köz kokusu olmaz bi kere.


  • all girls dream  (10.09.14 14:28:38) 
bimdeki közlenmiş patlıcan çok iyi. ben salatasını yapıyorum herkes çok beğeniyor.


  • yue  (10.09.14 14:43:46) 
ben azcık sarımsagı tereyagında soteleyip, patlıcana ılave ediyorum, ıkısını birilıkte braz daha kavuruyorum. oyle kullanaıyorum. daha lezzetli gelıyor bana tadı o zaman.

bir de markadan markaya farkediyor, sanırım tamekti bizim test edip onayladıklarımız.
  • halanne  (10.09.14 14:53:08 ~ 14:53:37) 
@duyulmasi gerektigi kadar
daha önce denedin mi bilmiyorum ama bimdeki közlenmiş biber iyi değil tavsiye etmem. patlıcanı çok kullandım ama hiç ısıtmadım.

  • yue  (10.09.14 15:54:17 ~ 15:54:32) 
ben yaptım bi fark olmadı. bazı konservelerin içinde sarımsak oluyor onu çıkartıp patlıcanları bıçakla küçültüp ezerseniz daha iyi olur. biminkini ben de tavsiye ederim.


  • pshasha  (15.09.14 17:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.