[]

iş arama sitelerinde firmalar

abi tee geçen ayın 18'inde bir iş görüşmesine gittim.firmaya bakıyorum adamların hala ilanı aktif ve güncel.

iş arama siteleri kafaların göre güncellemiyor herhalde.
peki bu adamlar 1 ay boyunca ne yapıyor abi? kaç kişiyle görüşüyor?

 
tek açık pozisyonu o değil, görüşebildikleri maksimum adayla görüşüp en uygununu bulmaya çalışıyorlar ve tek işleri işe alım yapmak değil.

görüştükleri pozisyon çok acil olmayabilir, pozisyonu içerden doldurmuş olabilirler vs.. bu tür seçenekler de var.
  • benaslinda  (10.09.14 12:19:45) 
kariyer.net'e bir firma ilan veriyorsa yasal olarak ilanın 6 ay yayında kalma süresi var. tabi 1 yıl uzun bir süre.


  • my name is faith  (10.09.14 12:31:15) 
kariyer.net ile anlaşmaları öyle yapıyorlarmış. işe alım olsa bile ilan yayında kalmaya devam ediyor, parası ödenmiş baştan sonuçta. hem reklam da oluyor sanırım.


  • vejeteryanvampir  (10.09.14 12:31:44) 
ben siteye her girdiğimde güncelliyorum ilanı. 2-3 günde bir yani. cv toplama ve işe alınan elemanın fos çıkması ihtimaline karşın şaapıyosun.


  • exist is pretty  (10.09.14 12:41:09) 
6 ay felan tutarlar, ise giren elemani begenmezlerse postalarlar. O ilan durdugu süredeki basvurulari degerlendirmeye devam ederler. Ise giren kisi de bence gizlice basvuru yapmaya devam etmeli, belki calisan da sirketi begenmeyecek. Kisaca ilk 6 ay calisan ve isyeri karsilikli memnuniyet ve güven olusturuncaya kadar arka tarafta is ve isci arar.


  • emrahday  (10.09.14 13:42:11) 
  • neverletyougodown  (10.09.14 16:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.