[]

açken meyve yemek?

bir arkadaşım ani olarak kan şekerini yükselttiği için çok zararlı falan dedi. mevyeyi süt ve yoğurtla ye dedi. doğru mudur? zararı olur mu?




 
doğru tabi ki. meyvelerin önemli bir kısmı sadece şeker.


  • esenboga  (10.09.14 10:08:58) 
Kan sekerini yukselttigi dogru. (ne kadar zararli bilemem. Ben bazen kahvalti niyetine yiyorum ve fiziksel olarak iyi hissediyorum.)

Bunun disinda bazi meyvelerin asidik olmasi mideyi rahatsiz edebilir.
  • goldentitan  (10.09.14 10:31:51) 
meyveler çok şekerli o yüzden porsiyon olarak küçük porsiyonlar yenmesi öneriliyor. ayrıca meyvenin arkasından süt yahut yoğurt yenmesi diyetisyenlerin de tavsiyesidir. nedenini ben de tam bilmiyorum.


  • kakao  (10.09.14 10:55:11) 
bu nasıl cevaplar öyle, meyveler şekerli diye bir mantık yok hangi meyve arkadaşım o ? incir, kavun, muz şekerli tamam da elma, ayva da meyve. genelleme olduğu için yanlış bir önerme bence.


  • matematik koyu  (10.09.14 13:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.