[]

Dolandırıldım

www.eksiduyuru.com

Burada hostingi şikayet etmiştim. Kredi kartı ile ödeme yaptığım halde alan adını almadılar ve hiçbir destek bildirimime telefonuma mailime cevap gelmiyor. Elimde paypal faturam var ödediğime dair ve domainin kaydedilmediğine de dair kanıtım var. Yeni aldığım bir domain değil, 2 yıldır kullandığım çabalayıp üst sıralar çıkardığım bir domaindi. Who is üzerinde şu an başka şirketin name serverı var. Kısacası parayı ödedim ama domaini alamayıp kaybettim. Bunun için dava mı açmam gerekiyor, savcılığa suç duyurusunda mı bulunacağım?

Peşini bırakmak istemiyorum bunun 20 liralık domainde değilim 2 senedir kullandığım alan adını geri istiyorum.

 
keşke bi araştırsaydınız.

www.r10.net

www.r10.net

domaininize ne oldu peki başkası tarafından mı alındı?
  • tescillimarka  (10.09.14 00:37:47) 
başka şirketin name serverında gözüküyor. register şirketinin elinde olabilir. onlardan yine aynı ücrete alabilir miyim domainimi? ya cevap vermiyolar, cidden çok sinirliyim


  • oddyseus  (10.09.14 00:58:15) 
valla ne yapabileceğin konusunda pek fikrim yok ama domain düştü mü şu anda? yani başka bir firmaya transfer etmeye çalışsan olmuyor mu?


  • vendorth  (10.09.14 01:15:34) 
geçmiş olsun, bence arkasında durun ne gerekiyorsa yapın gerekirse dava açın.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (10.09.14 01:23:53) 
vendorth

düşmedi hocam başkası kayıt yaptırmış. ayın 7'sinde başka şirketin name servrına yeni kayıt yaptırılmış
  • oddyseus  (10.09.14 02:24:30) 
dostum kızma ama yani neden bu firma? özel bir sebebi var mı? çünkü bakıyorum da alan adı fiyatlarının en ucuzu 25 tl'den başlıyor. onlarca firma var işini layığı ile yapan falan filan...

hakkını mahkeme yoluyla araman gerekiyor bu bir gerçek...

webftp.gazi.edu.tr

yukarıdaki pdf dosyasını okuyup inceledikten sonra bilişim avukatına başvurman akıllıca olacaktır.. birde bahsi geçen alan adını türkiye'de biri mi yönetiyor şuan? başka bir şirket demişsin tr mi yabancı mı?
  • synche  (10.09.14 03:02:53 ~ 03:08:04) 
@Synche

Yabancı bir şirket, kendileriyle mail yoluyla iletişime geçtim cevap bekliyorum. Yeni müşterisi değilim karınca hostingin. 2 yıl önce başlamıştım. Hosting fiyatları çok uygundu ve hiç sorun çıkarmıyolardı. İlk o aldığım zamanlarda da yorumlar çok iyiydi. Lakin son zamanlarda tamamen boşladılar.
  • oddyseus  (10.09.14 03:29:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.