[]

ing bankamatik paramı çaldı

bu akşam bankamatikten 1000 lira yatırdım alet parayı sayarken bir anda kitlendi ve işlem gerçekleştirilemiyor diyip kartı iade etti. tekrar kartı takıp hesaba baktım para yatmamış görünüyor. hemen aradım müşteri hizmetlerini şikayetinizi aldık işlem sırasına konuldu hata varsa para hesabınıza geçecektir denildi.

daha önce böyle bir olaya şahit olan var mı? yanlışlık yok deme ihtimalleri olabilir mi? sinir olmuş durumdayım..

şube önü bankamatiği değil bu sebeple sabah gidebileceğim bir yer de yok.
beklemekten başka ne yapabilirim. müşteri hizmetleri bekleyin işlem sıranız geldiğinde haber vericez demeketen başka hiçbirşey söylemiyor.

 
tıpa tıp aynısı bana oldu 2 ay önce. Finansbank ama. 1 gün sonra hesaba yattı para.


  • oğlum çok zor lan  (10.09.14 00:06:32) 
Bankamatik yetkilileri gelip atmseki parayı sandıklarında bu netleşir. Temiz bir haftası var.


  • kablelvuku  (10.09.14 00:06:52) 
yatar o para rahat ol. bankamatiğin üstünde kamera var paranın üstne yatıcak halleri yok.


  • acukali ekmek  (10.09.14 00:17:06) 
Yarın bankamatiğin olduğu şubeye gidip form doldurup dilekçe verin ertesi gün yatar hesabınıza.


Bankamatik kodundan bağlı olduğu şubeyii öreneblrsnz, genellikle ana ekranda çıkar kod.
  • yatagants  (10.09.14 00:19:45 ~ 00:20:31) 
hesaba yatar geri sıkıntı olmaz.
bende de aynı şekilde ziraatte oldu. dilekçe yazdım ama atm şubeye bağlı olmadığı için 1 ayda anca yattı hesaba,
eğer seni ing bank dışında bi firmaya dilekçe yazmaya yönlendirirlerse uzar, o zaman iki tarafa da sert bir dille yaz dilekçeni az para değil işlemi hızlandırsınlar
  • gordon sen misin ses ver  (10.09.14 00:25:19 ~ 00:26:44) 
iş bankası benzer olayı yaşadım. bankamatiğe parayı koydum kilitlendi kartı iade etti. hemen aradım önünden ayrılmadan. bankamatiğin yerini tarif ettim vs.

sonra en yakın bankaya yönlendirdiler beni, gidip durumu anlattım. başka paramın olmadığını ve o paraya en kısa sürede ihtiyacım olduğunu vs anlattım.
o akşam arayıp yanında kim vardı, üstünde ne vardı gibi sorular sordular. 3 gün sonra hesaba para yattı.
  • gudumlu anne terligi  (10.09.14 00:28:00) 
Daha once boyle bir olay yasadim. parami yutmaya calisan makinadan cekip cikardim zorla aldim ona ragmen hesabima bikac gun sonra o miktari tekrar yatirdilar. Banka akbank


  • hkku  (10.09.14 01:04:47) 
Ben de aynı olayı yaklaşık 6 sene önce hsbc de yasadım. Avm nin içindeki bi bankamatikti. 2ya da 3 gün sonra hesaba yatırdılar parayı. Günde 2-3 kez arayıp durdum hergün


  • lilidance  (10.09.14 02:26:25) 
ekip gider atmye (bankamatik değil, iş bankasının onlar) sayım yapar, fazla çıkınca hatalı işlemleri inceleyip senin işlemi bulurlar, paranı hesabına iade ederler. bir hafta kadar sürebilir.


  • inheritance  (10.09.14 09:15:41) 
dördüncü gün sonunda incelemeler sonucu para hesaba yattı.

bankaların önünde bulunan atmler dışında diğerlerinden işlem yaparken artık iki kez düşünüyorum. çünkü onlar bir şubeye bağlı olmuyormuş ve oraya gidip inceleyecek ekibin merkeze geri gitmesi vs. gibi işlemler süreci uzatıyor.

başınıza böyle bir şey gelirse müşteri hizmetlerine işlem kaydı bıraktıktan sonra genel müdürlüğü sürekli arayıp ne durumda olduğunu sorun. orası daha faydalı oluyor.
  • oku oku yazar ol  (15.09.14 21:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.