[]

yazıcı sorunsalı?

çok fonksiyonlu, hp, lazer yazıcı bakıyorum. çok fonksiyonlu olmasından kaynaklı olarak biraz tuzlu olacak ama çok fazla bi bütçe ayıramam. yani linklerdeki gibi aşağı yukarı.

seçimimde yardımcı olursanız sevinirim.
veya daha uygun bişe de önerebilirsiniz istediğim özelliklere sahip olmak şartıyla.

benim baktıklarım;

www.teknosa.com

www.teknosa.com



bir de demo toner nasıl oluyor, onu da biri hayrına açıklarsa memnun olurum.

teşekkürler şimdiden
tikler sonradan

 
demo toner %30 dolu toner oluyor.


  • mayeskuel  (09.09.14 21:12:26) 
ikinci model lazer değil yalnız.


  • silent storm  (09.09.14 21:33:29) 
ilk linkteki var bende. gecen yil almistim. renkli cikti ozelligi yok , yalnizca siyah-beyaz. fax yok. ben tarayici ve yazici performansindan memnunum. evde cikti almak icin kullanacaksan yeter de artar bile.

ben gecen sene hepsiburadadan almistim. 330 liraydi fiyati. teknosa ve bimeks fiyatindan daha ucuzdu. bir de oraya bak istersen.

tonerleri de 200 civari olmasi lazim ama kartusa verecegim parayi tonere veririm.
  • montauq  (09.09.14 21:40:30) 
@ silent, hakikaten ya. gözden kaçmış. filtrenin azizliği.


  • evc  (09.09.14 21:43:53) 
laptopun varsa kablosuz özellikli de alabilirsin.. evimde kablosuz var çok rahatım...


  • inanmazsan inanma  (09.09.14 21:47:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.