[]

aynı bankadan 2'si devam ederken 3'üncü krediyi çekebilir miyim?

daha öncekilerin ödemesi hiç aksamadı, yenisini de ödemekte zorlanacağımı düşünmüyorum. acil bir sağlık ihtiyacı doğdu sadece, sizce alabilir miyim 3 kredi? ya da sağlık kredisi şeklinde ayrıca bir kredi filan var mı?




 
''onu bankana sorsana delikanlı.''

bankadan bankaya hizmet politikaları farklılık gösterir. hatta çoğu zaman banka müdürünün insiyatifindedir. bankana danışman en sağlıklısı.
  • air  (09.09.14 18:43:02) 
Bankalarin kredi tahsis koşuluna gore değişir. Sen odeyebilecegine eminsindir ama genel kredi risk toplamin yüksektir tahsis edilemez. Genelde ödenebilir taksit tutarina bakıyorlar. Eger gelir gider hesaplamasinda sorun yasamazsan 3.krediyi alma ihtimalin yüksek tabi. Haa şu da olabilir. Ödenebilir taksit tutarin normal cikar ama kkb puanin düşüktür o zaman alman zor olur.

En guzeli Subeyle bi görüş sen. Bi baksınlar ne kadar tahsis edebilirler riskin ne. Burdan farazi konuşmak sağlıklı degil ;)
  • aperion  (09.09.14 18:44:52) 
aylık belgeleyebildiğin gelire göre aylık ödeyebileceğin maximum kredi miktarı bankaların operasyon merkezlerinde değerlendirilip kredi veriliyor.


  • isminivermekistemeyensuser  (09.09.14 19:18:43) 
Belki daha sonra başkalarının işine yarar diye yazıyorum bu bilgiyi.
Az önce şubemle görüştüm, veriyorlar istediğim krediyi. Gidip kullanacağım birazdan.

not: bankam Vakıf
kredi notum: 1400 civarında.
  • moonwell  (10.09.14 10:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.