[]

Iphone 4 ile ios7?

Selamlar,
iphone 4 ile halen ios6 kullanıyorum. Ios 8 tanıtılacak ve iphone4'lere yüklenemeyecek gibi bir beklenti var.

O zaman ben istersem 7'yi yükleyebilir miyim? yoksa tek seçenek ios 8 olacak ve ben hiç update yapamayacak mıyım?

Bir sorum da diğer iphone 4 kullanıcılarına. ios7 şu sıralar nasıl? yavaşlık filan var mı son updatelerden sonra? Geçeyim mi hemen?

 
Geçme, bırak böyle kalsın pişman olursun. İphone 4 / ios 7 kullanıcısıyım bna bir şey olmaz geç diyenlerin kurbanıyım. Geçmez olaydım.


  • amelie poulain  (09.09.14 15:55:50) 
ios 7 iphone 4'te kotu hala. gecme bosver. ilerde de istedigin zaman gecebileceksin ios 7'ye.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.09.14 16:39:58) 
söyle örnek vereyim, ipod touch 4 kullaniyordum 5teydim, 6 cikti gecmedim, 7 cikti zaten gecirmediler, bir süre önce 6ya gectim, pismandim azicik yavas tepkileri cünkü, rahatsiz edecek kadar degil, ancak farkedilecek kadar. sonrasinda birkac ay önce 6 icin güncelleme geldi.

demem odur ki istedigin zaman gecebilirsin, 8 gelince 7yi toplayip kaldirmiyorlar, 8e güncelleme gelirken 7ye de gelecek muhtemelen. 6daki güncelleme muhtemelen heartbleed muhabbetindendi. emin degilim.
  • portmanto  (09.09.14 16:45:49) 
7.1.2 kullanıyorum. Çok memnunum. iphone 4


  • Ruprect  (09.09.14 16:56:33) 
gerçekten çok enteresan, nasıl bu kadar değişkenlik gösterdiğini anlamıyorum ama belli ki farklı sonuçlar var. şahsen 7'den memnun bir 4 kullanıcısıyım.


  • xenderoth  (09.09.14 17:15:06) 
tamamen sallamasyon atiyorum:

amerikan ve avrupa modellerinde chipsetler farkli degil mi? hatta apple bile amerika kökenli telefonlarda su ve su servis destegini veremeyiz demiyor mu? bununla alakali olabilir mi? bir de wifi üzerinden mi yoksa itunes üzerinden mi güncelleme yapildiginin önemi var mi?

sadece sesli düsünüyorum. belki bunlardir farkliliklara neden acan? bilen biri beni de aydinlatsin.
  • portmanto  (09.09.14 17:58:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.