[]

s3 alınır mı?

s3ün fiyat aralığına göre bakarsak hala s3 alınır mı? bir de kullanan varsa kamerasından (ön dahil) memnun musunuz? biraz büyük ekran ve akıllı telefon olması yeterli benim için




 
Ben memnunum. 3000mah orjinal pil aldım, üzerine de cyanogenmod kurdum(garanti falan gidiyor tabi). Yapamadığım bir işlemle veya sinir bozucu bir yavaşlıkla karşılaşmadım. Kamera konusu da tatmin edici.


  • osurdum  (09.09.14 13:49:15 ~ 13:49:40) 
kısa bi araştırma yaptım fiyat ortalaması 800-850 arası ise alınmaz. üzerine iki model çıktı hala bu fiyatlarda seyretmesi hoş değil. maksimum bütceniz ne ise ona göre tavsiye almanızı öneririm.


  • hasnicktir  (09.09.14 13:50:35) 
S3 kullanıyorum çok memnunum her şey mevcut telefonda lakin 2 model daha üstü çıktı ben satma sürecini de düşüneceğim diyorsan 200-300 tl daha koyup s4 alman daha mantıklı olur.


  • my name is faith  (09.09.14 14:00:07 ~ 14:01:03) 
general mobile discovery al


  • bir düşünelim ne yapabiliriz  (09.09.14 15:41:22) 
hem kaliteli hem ucuz telefon arıyosanız:

asus zenfone5
www.teknosa.com
  • hasnicktir  (09.09.14 20:11:10 ~ 20:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.