[]

DHL mi UPS mi?

Az önce yanlışlıkla duyuru şeklinde açmışım. Değiştiremedim, tekrar gönderiyorum.

Yurtdışı (İngiltere) acil bi gönderi için hangisini tavsiye edersiniz?


 
ikisi de aynı az çok, firmanız hangisi ile anlaşmalıysa onunla gönderin.

ups abd'de bir adım daha öndedir, dhl de biraz daha fazla avrupa odaklıdır ama ne hizmet açısından ne süre açısından farkları yok. ancak abd'de kar fırtınası vb. sırasında ups bir tık öne geçer.
  • Lorik Cana  (09.09.14 00:03:01 ~ 00:04:02) 
nereye gönderiyorsun ve ne gönderiyorsun? belge falansa ya da ufak kargoysa aynilar neredeyse, ancak büyük paketse dhl almanyada daha önde cünkü her yerde posta ofisleri ve box centerlari var. oraya birakiyorlar deutsche postun oldugu yerden dhlin islerini de görüyorsun. ups ise geliyor, seni bulamazsa gidiyor. 3 gün boyunca böyle ugrayip paketi falan birakmadan git gel yapiyorlar. dhl ise ya ana büroya ya da boxlara birakiyor, gidip aliyorsun ertesi gün.

edit:ingiltere hakkinda net yorum yapamayacagim. takip koduyla ikisi de yaklasik benzer hizlarda iletiyor avrupaya cok sikinti olmaz muhtemelen.
  • portmanto  (09.09.14 00:05:45 ~ 00:12:47) 
@portmanto @Lorik Cana Toplam 100 sayfa kadar evrak, İngiltere'ye gönderilecek ve cumartesi günü teslim edeceğim. Pazartesi varması gerekiyor.


  • hadji  (09.09.14 00:08:11 ~ 00:12:56) 
ups'le de dhl'le de pazartesi ulaşır.


  • Lorik Cana  (09.09.14 00:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.