[]

Kadıköy'den Taksim'e gece yarısı 00.30da nasıl gidilir ?

Selam arkadaşlar, biz tam 00 civarı haydarpaşa tren garında olucaz, Eskişehir'den geliyoruz, bir şekilde karşıya karaköye geçmemiz lazım, kalacağımız ev cihangir tarafında, Karaköy'e giden vapurlar Kadıköy iskelesinden haydarpaşaya uğruyorlarmış ama sonuncusu sanırım 00.15te, ona yetişme imkanımız çok düşük gibi (tren rötar yaparsa :S).. ???

biz de kadıköy meydanına yürüsek ordan 110 numaralı otobüsü mü beklemeliyiz taksime geçmek için? yada başka otobüs? akbil falan da olmayacak yanımızda :S ?

yoksa sarı dolmuşlar da var mıdır direk meydana giden? onlar daha hızlı geçerler sanki?

en uygun hızlı nasıl geçeriz karşıya, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

 
Kadıköy-Taksim arası sarı dolmuşlar olmalı 24 saat boyunca.


  • Unorthodox  (11.07.09 01:11:25) 
24 saat sarı dolmuşlar varsa şayet süper olur, çünkü bildiğim kadarıyla o dolmuşlar baya hızlı geçiyolar karşıya, in bin yapmadan, beşiktaş iskelesi adalar iskelesi dii mi oralar yani? haydarpaşa gardan oraya yürünülür yani yakındır dii mi?


  • whirlwind  (11.07.09 01:30:24) 
yakındır yakındır da. otobüs durakları daha yakındır. ayrıca 110 da gayet hızlı geçer o saatlerde karşıya. kişi başı 3 lira. dolmuş 5 civarıydı sanırım.


  • baschar  (11.07.09 01:50:48) 
kadıköydeki otobüs durakları yeni düzenlemeyle haydarpaşaya daha da yaklaştı. 110 da onbeş dakikada bir kalkıyor sizin geleceğiniz saatlerde (saat 01:00 hariç, 00:45'ten 01:15'e atlıyor bir istisna olarak).


  • mojosnik  (11.07.09 02:16:27) 
bütün bu sayılanları bulamazsanız bile orada sürekli "3-5 kişi olalım, bi taksiye doluşup, parayı bölüşelim" insanları var..


  • fuck milk get beer2  (11.07.09 11:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.