[]

cvde iş deneyimi

Malum iş arama mevsimi geldiğine göre CV mi güncelleyip bir iki yere başvurmaya karar verdim.

Şu anda bilinen bir internet şirketinde 2 seneden azıcık fazla süredir çalışıyorum, ondan önce de bir sosyal oyun şirketinde 9-10 ay kadar çalıştım.

Ondan önce 4 ay kadar bir ajansta hafif yazılım denemem vardı ama genelde insanlar sorunca, işte yazılım denedim ama çok sarmadı tarzı hoş olmayan bir cevap veriyorum.

Ondan önce de çalıştığım üniversitede 5 ay kadar yaptığım part time öğrenci asistanlığım vardı (erasmus konusunda)

son iki iş deneyimimle birlikte toplam iş tecrübem 3 sene oluyor, şu 4 aylık ajans ve 5 aylık öğrenci asistanlığı tecrübemi cv den çıkarsam mı acaba?

Çünkü 5 ay part time üstüne 4 ay ittire kaktıra ajans deneyimi, üstüne 9 ay oyun şirketi üstüne 2 sene internet şirketi baya garip duruyor gibime geldi.

 
biraz acı olacak ama ben işveren olsam bi baltaya sap olamamışın ordan oraya gezmişin hep der iş vermezdim.


  • gamaflex  (08.09.14 22:55:53) 
allah razı olsun kardeş, iyi ki işveren değilsin o zaman.

bir işte 4 ay çalıştık diye baltaya sap olamamış mı oluyoruz hemen?
  • bonjurkes  (08.09.14 23:02:54) 
yıllar önce iş başvurusu yaptığımda,işi almamı isteyen yetkili kişi (cv üst birime gönderilecekti); "sadece en uzun çalıştığın 2 iş deneyimini yazsan yeterli olur." demişti. hep kulağıma küpe olmuştur...sanki "içerden" bir tüyo gibi...bence başvurmayı düşündüğünüz yere uygun olan iş deneyimlerini yazmanız daha iyi olur...(yani son çalıştığınız yerler)...bol şanslar...


  • otoriter  (08.09.14 23:20:05) 
bu konuda @otoriter'e katiliyorum. Kanada'ya oturma vizesi almak icin basvurdugunuzda size gecmis is deneyimlerinizi soruyor fakat 1 yildan az olan is deneyimlerinizi kabul etmiyor hukumet. Buradan yola cikildiginda, bir yeri CV'ye yazmak ve oradan deneyim kazandiginizi gostermek icin bence de en az 1 yil calismis olmak avantajdir.


  • MustafaCan  (08.09.14 23:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.