[]

sokakta gorulen bebekli anne baba artisi?

su son 2,3 yilla mukayese edince sokakta cok fazla anne-baba kucaginda bebek goruyorum. tayyip'in 3 cocuk ogudune kulak asanlar cogaldi sanki. sizce de artis var mi?




 
Daha geçen gün sevgiliye bunu dedim, her yer bebek, herkeste çocuk.
Yaz mevsimi oluşuna veriyorum, hava güzel diye çıkartıyor anne babalar çocukları, ondan gözümüze artış var gibi geliyor.

  • kaymaktutmayansicaksut  (08.09.14 22:49:38) 
artık 25-30 yaşındaki anneler-babalar yaşam tarzlarından ödün vermeden hem bebek yapıyor hem geziyor. bence sebep o. kadın çalışıyor, birlikte geçirebilecekleri zaman kısıtlı bebği de alıp beraber geiyorlar.
eskiden benim büyüdüğüm küçük yerlerde bebeğiyle gezen anneye kırsın dizini otursun evinde deniyordu. o bitti artık.
tabi istatistiklere bakmak lazım ama sanmıyorum doğum oranlarının arttığını.
  • niye ama  (08.09.14 22:52:03 ~ 22:52:36) 
çocuklar tüm dünyayı ele geçirdi diyorum kimse beni ciddiye almıyor. istila altındayız resmen


  • sheridans  (08.09.14 22:59:16) 
:D oğlum neler düşünüp nerelere bağlıyorsun ya güldüm vallahi


  • Thunderbirds  (09.09.14 00:11:55) 
Aga artış var. Toplu taşıma veled kaynıyor. Ağlayıp zırlayıp duruyor piç kuruları. Arsız hepsi bir de, felaket şımarık 1 nesil geliyor. Bazen yatırıp tekme tokat döverken hayal ettiğim veletler oluyor. Igrençler.


  • materyalist imam  (09.09.14 00:31:24) 
Hamileyken hamile kadınlar dikkatimi çekerdi ne kadar çoklar diye , çocuğum olduktan sonra da çocuklu aileler dikkatimi çekmeye basladı. Algıda seçicilik bence sizin de bebek yasınız gelmiş hormonlar tavan yapmış sanıyorum


  • lilidance  (09.09.14 01:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.