[]

avize alamıyorum

iki gündür komple ev için avize bakıyorum. ama bi türlü beğenemedim kafama göre bişi. aslında kafamda net bir şey yok o yüzden de olabilir.

salon 2
giriş ve hole 2
genç odası 1
yatak odası 1
mutfak 1

kullanıp memnun kaldığınız ve görüp hoşunuza giden modelleri paylaşır mısınız? gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.

 
Salonda iki tane şundan var cdn.koctas.com.tr

Rengi salona daha uygun olsun diye sprey boyayla kreme boyadım, harika oldu. Işığı da çok iyi, ne böyle dan diye gözüne giriyor ışığı ne de loş kalıyor.

Mutfakta şuna benzer bişi var, girişte de yine buna benzer ama daha küçüğü gibi bi şey var
www.evim.net

Yatak odama alamadım, japon feneri taktım beyaz, delikli delikli.

Çalışma odasındakine benzer bulamadım fotoğraf
www.zeynepinevi.com
Şu abajurun başlığının avize haline getirildiğini düşün, öyle bişi asılı düz siyah. Bundan daha geniş, ışığı direk aşağıya veren bişi, okurken aydınlık olsun diye.

Koçtaş'a bak mutlaka, gayet güzel çeşitler var. Aşırı aşırı da pahalı değiller. Gerçi salona falan asmak için ağır bi şeyler arıyorsan bulamazsın orda.
  • buff  (08.09.14 19:33:00 ~ 19:35:13) 
salonun yuksekliği buyukse şu da olabilir, oldukca aydınlık gosterir:
www.etsy.com
aydınlığa cok ihtiyac yok ise:
www.etsy.com
veya
www.etsy.com

fikir olarak..
  • earth linger  (08.09.14 19:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.