[]

Ortamsal sorunlarimiz

Selamlar abiler, ablalar

Benim cicegi burnunda bir iliskim var. Allaha sukur her sey iyi, guzel fakat ortamda arkadas gibi kalma problemimiz var. O ne demek oluyor derseniz mesela genelde 5-6 kisi disari cikiyoruz tek kiz benim sevgilim ve geri kalanlar da hep erkek arkadaslarimiz. Onlarin muhabbeti benden once var, cocukluktan mahalleden arkadaslar ama cok sik gorusmuyorlarmis. Ogrendim ki benden hoslanmaya basladigi surede onlarla daha yakin olmus. Boylece biz de daha cok gorusmus olduk.
Bunlar hemen hemen her gun aksam cikiyorlar ben de geliyorum yanlarina. Benim erkenm kalkmam gerekiyor, sevgilim 3'e kadar kaliyor onlarla. Biliyorum ki evine kadar kapisina kadar goturuyolar sikinti yok ama disaridan bakan biri oglum bunlar napiyo lan kizin o saatte isi ne diyebilir. Sonucta sevgili olan biziz, benden daha cok onlarla vakit geciriyor, ufaktan da koyuyor ha. Bu durum yanlis anlasilmasin kiskanclik degil ozunde kiza guvenim sonsuz. Zaten onu koruyup kollarlar, hayvan gibi kufurlu konusmalarina ragmen tek kufur etmezler yaninda, alkollu ortam da degil ya kart oynarlar yada muhabbet iste.

Durum boyle iken ustune dusup bunaltmak istemiyorum. Bizim arkadaslardan kopalim biraz dersem yanlis anlamasindan korkarim. Niyetim onlardan uzaklasmak da degil cunku ama sevgili oldugumuz belli olsun istiyorum anasini satayim. Ben 11de mi kalkiyorum ortamdan o da gelsin benimle mesela.

Nasil olacak ki simdi ? Onu kisitliyor olmadan ne sekilde acmak lazim konuyu ?

 
çok erkek ortamında büyümüş bi kızım benimki arkadaştan çok kuzenler filandı gerçi onlar da öyleydi kart oynardık gırgır şamata. gece yatmak sabah kalkmak bilmezdik. 20 gibi bi yaştan sonra bu ortama bi daha hiç girmedim. hiç de aramadım. ama daha önce dünyam orasıydı...insanlar değişiyor da sen sabırlı olabilir misin bilmiyorum.
o da seninle gelsin ama nereye? bi program yapın bişey yapın. gece 3e kadar o arkadaşlarıyla kalabiliyorsa seninle de kalabilir demektir. yoksa benimle gel seni 11de eve bırakayım dersen o kız neden diyecek ve sorun çıkacak.
ilişki yeniyken bu işlerde hemen arıza çıkarma derim. alternatif sun, bak şöyle bir sorun var deme şu an için. şöyle mi yapsak acaba filan de.
  • niye ama  (08.09.14 16:43:44) 
Kız arkadaşının neden hiç kız arkadaşı yok? Bu kadar saat onlarla takılması bana pek sağlıklı gelmiyor.


  • entre  (08.09.14 18:01:45) 
enteresan. ama hüsnü kuruntu yapma. güven ona. bi yanlışını görürsen kalitesini görmüş olursun. lakin kızı ihmal etme. her gece onlarla dediğin o döngüyü kır. unutma o kızın erkeği sensin ;)


  • error522  (08.09.14 19:55:32) 
bence o da seninle başbaşa vakit geçirmek istiyordur zaten. bence başlangıçta hep beraber takılmak yerine birlikte vakit geçirin sonra sen eve geçerken onu evine bırak öyle geç kendi evine. daha erken ayrılmanız gerekir belki ama bir süre böyle devam edin. sonra hep beraber olduğunuz ortamda da sevgili gibi olursunuz zaten sadece ikinize ait anılar birikeceği için...

ben de daha çok erkeklerle takılıp kağıt oynayıp eve geç gittiğim oldu. tabii o arkadaşlarım bıraktı beni eve. ama sevgilim olunca işler değişti. kızın da kendini özel hissetmeye ihtiyacı vardır zaten bence o da sıkılıyordur hep beraber takılmanızdan da sana söyleyemiyordur.
  • biyik  (09.09.14 00:15:04) 
e söyle gel benimle beraber ben kalkarken de. bozulabilir bu duruma ama sonuçta kafanı kurcalıyorsa iste seninle gelmesini. olmaz demez heralde.


  • cizgilerebasancocuk  (09.09.14 00:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.