[]

CS:GO inventory

Sevgili Götelandlılar!

Bu ara CS:GO'ya sardım eski 1.5'ci olarak. Baktım arada inventoryme itemler drop oluyor. Bunların satış fiyatı hakkında rehber olacak bir site var mıdır?


 
siteye gerek yok ki. sağ tıklayıp pazarda sat deyince orada fiyat grafiği çıkıyor zaten.


  • xenophobe  (08.09.14 15:52:55) 
steam community markette satabilirsin ama steam wallet'a ekleniyor oradan sattiklarinin parasi ve steam kesiyor bir miktarini.. eger gercek paraya satmak istiyorsan pek bi fikrim yok acikcasi.. cok bulunmayan bi item dustuyse ebay'de falan hayvani fiyatlara satabilirsin manyak cok..

community market: steamcommunity.com
  • buzzlightyear  (08.09.14 15:53:13) 
@xenophobe : Henüz satamıyorum çünkü son 1 yılda alışveriş yapmamışım falan. 5 usd'lik bir alım yaptım 1 ekimde satabilirsin dedi. O yüzden o bahsettiğin grafiği görmüyorum.

O halde sell on marketplace desem ve orada çıkan fiyatlara göre ayarlasam kafidir. Peki Steam Wallet'taki paramızı çekebiliyor muyuz?
  • Nocturne  (08.09.14 16:08:53) 
"Peki Steam Wallet'taki paramızı çekebiliyor muyuz?" nein.


  • mattiadestro  (08.09.14 16:10:12) 
zaten pazarda sat diyince çıkan minik pencereyi kaparsan orda satmak istediğin silahın özellikleri çıkar. sağ altta bi yerde en düşük fiyat da yazıyor. satabiliyor olmana gerek yok, fiyatları seçenek açılmadan da görebilirsin.


  • mosakale  (08.09.14 16:58:20 ~ 16:58:37) 
wallet'tan paranı normal şartlarda çekemiyorsun. dolaylı yoldan ticaret yaparak alabilirsin. diyelim 20$ lık para birikti, onunla sen başkasına oyun alıp hediye göndereceksin. o da senin hesabına para yatıracak falan. bi yolunu bulursun yani çekmek istersen.


  • xenophobe  (08.09.14 19:32:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.