[]

Sigorta

Yaz zamanı bos durmayayim diyerekten bir işe girdim , yalniz işe başladiğim yer biraz kolpa bi yer cıktı , neyse orasi ayrı bir konu zaten , şimdi ben bu arkadaşlara 5 gün önce sigortami başlatmalari için gerekenleri verdim , sorum şudur ki;
sigortamin başlayıp başlamadiğini internetten öğrenebilceğim bir yer var mi??
bi arkadaşim sigortan başladıktan en az bir ay sonra ssk sicil noyu internetten görebilirsin diye bir şey sölemişti , bu ne kadar doğru?


 
app.sgk.gov.tr adresinden ulaşabilirsin..

bi ay sınra görebileceğin de doğru. bende öyle biliyorum..
  • sokak cocugu  (10.07.09 19:58:04) 
Bildiri ay sonunda yapilir. Elektronik oldugu icin ayin besinden sonra falan gorebilirsin kactan yattigini.


  • ozdek  (10.07.09 20:15:03) 
E-Bildirgeler birsonraki ay bildirilir, bu doğru ancak sizi bildirebilmek için önceden işe girdiğinizi SSK'ya bildirmek zorundalar. Yani işe başlattıkalrı günden en az 1 gün önce SSK'ya bildirmiş olmaları gerekir. Eğer daha önce hiç SSK'lı olmadıysanız yani sigorta numaranız yoksa, verilen adresten TC kimlik numaranızla sorgu yapıp size sigorta numarası alıp almadıklarını öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.


  • 44  (10.07.09 22:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.